event-260415 event-260415

Musiikki

Osmo Ikonen


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:alk.22,50

Lähde:Tiketti

Osmo Ikonen

HUOM! Lippua ostaessasi huomioi turvavälit ja jätä vähintään 2 tyhjää istuinta seuraavaan paikkaa valitessasi.

. . . .

Vastikään uuden Aina-singlensä SuomiLOVEn etkoilla esitellyt Osmo Ikonen siirtää toukokuulle kaavailtua albuminsa julkaisua loppukesään. 30. heinäkuuta julkaistavan suomenkielisen studioalbumin ajankohdalle on mainio syy – Osmo Ikonen nähdään livenä alkusyksystä kattavalla Yhden miehen armeija -julkaisukiertueella, jonka toteutuminen näyttää nykyisen koronatilanteen vallitessa mainiolta.

"Vuosi elämästä on pitkä aika olla tekemättä sitä, mitä eniten rakastaa. Nyt näyttää kuitenkin erittäin vahvasti siltä, että viimeistään syksyllä tämä kurimus on ohi. En voisi olla enempää innoissani siitä, että pääsen esittelemään uuden levyn livenä, huikean bändini kanssa!", Osmo Ikonen sanoo. 

Järj. Raahen kaupungin kulttuuripalvelut

Facebook-tapahtumaEsityksen kesto noin 1 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • Suosittelemme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • Voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.