event-231212 event-231212

Musiikki

Phil Campbell & The Bastard Sons


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Phil Campbell & The Bastard Sons

Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivälle 22.9.2020 ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.10.2020 mennessä.
______________________


Phil Campbell & The Bastard Sons
on yhtä kuin Motörhead-kitaristi Phil Campbell, hänen poikansa Todd, Dane ja Tyla sekä laulaja Neil Starr.

Phil Campbell & The Bastard Sons syntyi legendaarisella Wacken-festivaalilla Saksassa elokuussa 2016. Sittemmin yhtye on julkaissut EP:n ja soittanut lukuisia keikkoja sekä festivaaleja ympäri Eurooppaa. Myös Euroopan suurimmilla stadioneilla on päästy todistamaan, kun Phil Campbell & The Bastard Sons -yhtye on lämmitellyt yhtyeitä, kuten Saxon ja Guns n' Roses.

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.



Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Kommentoi tapahtumaa (0)