event-228665 event-228665

Musiikki

Tango Legends


Järjestäjä:Kulttuuritalo
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:alk.49

Lähde:Tiketti

Tango Legends

Tapahtuma on siirtynyt ensi vuodelle.

Alkuperäiselle päivämäärälle 10.10.2020 (klo 19:00) ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.10.2020 mennessä.

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud'n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. 

__________________

Maailmaa valloittanut argentiinalainen Tango Legends -esitys rantautuu syksyllä Suomeen!

Tangon mestariopettajat Mariela Maldonado ja Pablo Sosa tuovat
intohimoisen show'nsa kuuteen kaupunkiin

Argentiinalaistangon arvostettu mestarikaksikko Mariela Maldonado ja Pablo Sosa vievät suomalaiset syksyllä matkalle tangon maailmaan Tango Legends -näytöksellään. Yli 20 vuotta yhdessä tanssinut pari on kiertänyt maailmaa intohimoisen tanssiesityksensä kanssa USA:ta, Thaimaata, Singaporea ja Kiinaa myöten, ja syksyllä show saadaan Suomeen.

Suurten legendojen innoittama Tango Legends -show koostuu koreografeinakin toimineiden päätähtiensä lisäksi kahdeksasta muusta palkitusta tanssijasta, joita säestää kolme taidokasta soittajaa. Upeat asut ja lumoava aistillisuus kruunaavat dramatiikkaa tihkuvan tanssiesityksen, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa tarinallaan tangon eleganssista ja Buenos Airesin charmista, musiikin taiasta ja tanssin ilmaisuvoimasta.

Ammattitanssijoina, koreografeina, opettajina ja tanssituomareina toimineet Mariela Maldonado ja Pablo Sosa on palkittu lukuisia kertoja työstään tangon parissa ja panoksestaan argentiinalaiskulttuurille. Kaksikon kehittämä Tango Legends -esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 lähtien.



Liput alk. 59 € (kaksi ensimmäistä riviä)
Liput alk. 49 € (loput paikat)

Esityksen kesto n. 70 min, ei väliaikaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)