event-228666 event-228666

Musiikki

Tango Legends


Järjestäjä:Seinäjoki-sali
Paikka:Seinäjoki-sali
Osoite:Kampustalo, Kalevankatu 35
60100 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.49

Lähde:Tiketti

Tango Legends

Koronavirus -pandemiasta johtuvien konserttien järjestämisen rajoitusten sekä matkustajaliikenteen epävarman tilan vuoksi, Tango Legends -kiertue siirtyy vuodelle 2021.

Uusi päivämäärä Seinäjoen tapahtumaan on 22.9.2021 ja tapahtumapaikkana säilyy Seinäjokisali.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuodelle 2021. Jos uusi päivä ei kuitenkaan ole sopiva, voi jo ostetut liput palauttaa 21.10.2020 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud'n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna.   

***

Maailmaa valloittanut argentiinalainen Tango Legends -esitys rantautuu syksyllä Suomeen!

Tangon mestariopettajat Mariela Maldonado ja Pablo Sosa tuovat
intohimoisen show'nsa kuuteen kaupunkiin

Argentiinalaistangon arvostettu mestarikaksikko Mariela Maldonado ja Pablo Sosa vievät suomalaiset syksyllä matkalle tangon maailmaan Tango Legends -näytöksellään. Yli 20 vuotta yhdessä tanssinut pari on kiertänyt maailmaa intohimoisen tanssiesityksensä kanssa USA:ta, Thaimaata, Singaporea ja Kiinaa myöten, ja syksyllä show saadaan Suomeen.

Suurten legendojen innoittama Tango Legends -show koostuu koreografeinakin toimineiden päätähtiensä lisäksi kahdeksasta muusta palkitusta tanssijasta, joita säestää kolme taidokasta soittajaa. Upeat asut ja lumoava aistillisuus kruunaavat dramatiikkaa tihkuvan tanssiesityksen, joka on hurmannut yleisöjä ympäri maailmaa tarinallaan tangon eleganssista ja Buenos Airesin charmista, musiikin taiasta ja tanssin ilmaisuvoimasta.

Ammattitanssijoina, koreografeina, opettajina ja tanssituomareina toimineet Mariela Maldonado ja Pablo Sosa on palkittu lukuisia kertoja työstään tangon parissa ja panoksestaan argentiinalaiskulttuurille. Kaksikon kehittämä Tango Legends -esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 lähtien.



Liput alk. 59 € (kaksi ensimmäistä riviä)
Liput alk. 49 € (loput paikat)

Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivin 1 reunoissa. Avustajalle on varattu paikka riviltä 2.

Rivillä 14 irtotuolit.

Esityksen kesto n. 70 min, ei väliaikaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)