event-268251 event-268251

Messut ja markkinat

I love me – Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma 2021


Järjestäjä:Messukeskus
Paikka:Helsingin Messukeskus
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:min 11 € - max 17

Lähde:Tapahtumainfo

I love me – Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma 2021

I love me esittelee tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.

I love me on saanut Fit Awards 2020 palkinnon parhaana hyvinvointitapahtumana. Fit-lehden järjestämän kilpailun voittajat valittiin yleisöäänestyksessä, jossa oli 15 eri sarjaa. Äänestäjät kuvasivat I love me:ta ”monipuoliseksi, innostavaksi ja uusia mahdollisuuksia avaavaksi tapahtumaksi”.

On mielessäsi sitten syksyn sähäköin meikki tai koruhankinnat tai tuleva muoti – suuntaa I love me -messuille! Paikalla paljon ammattilaisia, kuten kosmetologi, joka vastaa mielellään askarruttaviin kysymyksiin. Ihonhoito on myös tärkeää I love me -messuilla, josta saat tuotteita messuhinnoin.

Pääset seuraamaan bodypainting SM-kisoja ja kannustamaan suosikkisi voittoon. Jos olet halunnut kokeilla joogaa tai haluat rentoutumishetken, suuntaa I love jooga -alueelle.

Terveellinen ruokavalio on vuosi vuodelta tärkeämmässä roolissa, tänäkin vuonna pääset maistelemaan trendiruokia ja saat vinkkejä kotiin.


Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu haastaa kotimaiset kultasepät ja korumuotoilijat luomaan uudenlaisia sormuksia ja kannustaa suomalaisia käyttämään rohkeasti koruja tuoden samalla esiin korujen käytön monimuotoisuutta. Vuoden Kauneimman Sormuksen tittelistä kisataan nyt jo neljättätoista kertaa. Kilpailun finalistit esitellään I love me -tapahtumassa 22.–24.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailun teemana on ”Menneisyyden muistot”. Kilpailulla haetaan muotokieltä menneiltä vuosikymmeniltä ja kunnioitetaan suomalaisen kultasepäntaitojen alkuperää ja jatkuvuutta. Jatkuvuus, vastuullisuus ja kestävä kehitys voivat ilmentyä sormuksessa siten, että materiaalina on käytetty kierrätettyä metallia tai kiviä. Sormuksen muotokielen tueksi korulla tulee olla uniikki nimi sekä lyhyt mutta inspiroiva tarina siitä, mikä suunnittelijaa innoitti juuri tämän sormuksen muotoiluun ja sen materiaalivalintoihin.  

Avoinna: pe klo 10-19, la ja su klo 10-18    #iloveme2021