event-265161 event-265161

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Tanssi

IdeaTeatteri, Mysteeri Maatilalla


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:alk.11,50

Lähde:Tiketti

IdeaTeatteri, Mysteeri Maatilalla

”Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia….

Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P. Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia hahmoja, jotka vaihtuvat kuin taikaiskusta, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu,, josta ei älyvapaita käänteitä puutu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla- on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Turvavyöt kiinni, sillä nyt se on menoa! Tapahtua voi ihan mitä vain!”

Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen.

Järj. Raahen kaupungin kulttuuripalvelut

Facebook-tapahtuma



Esityksen kesto noin 1 h.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • Suosittelemme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • Voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.

Kommentoi tapahtumaa (0)