event-270086 event-270086

Lasten tapahtumat, Messut ja markkinat, Muut

Linnanmäen valokarnevaali 2021


Järjestäjä:Linnanmäki
Paikka:Linnanmäen huvipuisto
Osoite:00101 Helsinki
Pääsymaksu:min 15 € - max 42

Lähde:Tapahtumainfo

Linnanmäen valokarnevaali 2021

Linnanmäen perinteistä huvikauden huipennusta Valokarnevaalia vietetään 14.–24. lokakuuta. Huvipuisto näkyy tällöin upeassa väriloistossa ja nauttimaan tunnelmallisista esityksistä!

Valokarnevaalille pääset sisäänpääsylipulla, jonka voit ostaa etukäteen Linnanmäen verkkokaupasta. Koronapassia ei tarvita sisäänpääsyyn. Huvipuistosssa rajataan kävijämäärää ja huolehditaan terveysturvallisuudesta monin tavoin.

alokarnevaalin aikana Linnanmäki syttyy loistoon kaikissa väreissä. Upea valaistus tuo piristystä ja energiaa vuoden pimeimmän ajan keskelle. Myös 70-vuotisjuhlavuottaan viettävä Vuoristorata saa näyttävän erikoisvalaistuksen.

Eri puolilta huvipuistoa löydät valo-, varjo- ja peili-installaatioita. Ihastelet valtavia jättilamppuja, akryylipeilikolmioista tehtyä kohdetta ja kaleidoskooppimaista teosta. Valotohtorin vetämässä installaatiossa pääset itse kokeilemaan varjojen muodostamista eriväristen valojen avulla.

Huvipuiston alueella kulkee taianomaisia valohahmoja, kuten Lumikuningatar lakeijoineen sekä säkenöivät uutuushahmot Peiliherra ja Peilirouva. Karnevaalitunnelmaa nostattavat sambaryhmä Império do Papagaio ja flow-taideryhmä Belenos Group of Arts. Mukana ovat myös kesältä tutut ihastuttavat hahmot Kingin ritari, Hattarainen, Taiga-lintu Saga sekä tietysti Rolle-pelle kavereineen.

Valokarnevaalilla saat myös suun makeaksi. Herkkupisteissä on tarjolla kaakaota ja glögiä sekä muun muassa seuraavia herkkuja:

Hehkuhattara

  • Rajoitettu erä. Saatavilla Cafe Donitsista ja Kioski Vekkulasta. 7,90 euroa.

Unicorn-hattara

  • Puolet hattarasta on makeaa hattaraa ja puolet kirpeää hattaraa. Saatavilla Kioski Herkkupuodista sekä Kioski Strösselistä. 5,00 euroa.

Valovohveli

  • Täytteenä softista, kastiketta, strösseleitä ja karkkeja. Saatavilla Cafe Vohvelitehtaasta. 6,50 euroa.

Shop Rollesta voit hankkia valomiekkoja ja -asusteita sekä kylmille keleille pipoja, hanskoja ja Linnanmäki-collegeja.


Valokarnevaali tuo loistoa lokakuuhun puolentoista viikon ajan. Karnevaali on auki seuraavasti:

  • To 14. lokakuuta kello 15–22
  • Pe 15. lokakuuta kello 15–24
  • La 16. lokakuuta kello 13–24
  • Su–to 17.–21. lokakuuta kello 13–22
  • Pe–la 22.–23. lokakuuta kello 13–24
  • Su 24. lokakuuta kello 13–22

Kommentoi tapahtumaa (0)