event-268252 event-268252

E-tapahtumat

Auto 2021


Järjestäjä:Messukeskus
Paikka:Helsingin Messukeskus
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Auto 2021

Auto2021 -tapahtumasta löydät alan tärkeimmät toimijat aina automerkeistä tarvikkeisiin ja rahoitusyhtiöihin. Saman katon alta löydät paljon eri malleja useilta eri merkeiltä. Tule mukaan ja koe unohtumattomia autoiluelämyksiä ja käy keskustelua liikenteestä. Tapahtuma on koko perheelle.

Edellisen tapahtuman koeajoissa oli mukana lähes 200 uutta autoa 29 merkiltä. Koeajettavana oli myös lähes 50 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Koeajot ovat merkittävä osa Auto 2020 -tapahtumaa. Näet automerkkien uutuudet ja pääset keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa, mutta mikä tärkeintä pääset myös koeajamaan ne. Näin pystyt helposti ja nopeasti vertailemaan useita erimallisia ja -merkkisiä autoja.

Vaikka sää olisi syksyinen, koeajolle pääsee lähtemään kuivin jaloin. Koeajot lähtevät Messukeskuksen sisätiloista vain muutaman askeleen päästä messualueesta. Koeajot kestävät noin 20 minuuttia ja ne suuntaavat liikenteen joukkoon. Mukana koeajolla on aina automerkin edustaja, jolta saa tarkempaa tietoa auton ominaisuuksista. Mopokortin haltijat pääsevät koeajamaan uudet nopeusrajoitetut kevytautot suljetulla ulkoalueella.