event-262843 event-262843

Näyttelyt, Messut ja markkinat

JOHTAMISSEMINAARI


Järjestäjä:
Paikka:Hyvinkääsali
Osoite:Kauppatori 1
05800 Hyvinkää
Pääsymaksu:295.0

Lähde:Lippu.fi

JOHTAMISSEMINAARI

HYVINKÄÄ KE 3.11.2021, HYVINKÄÄSALI
JOHTAMISSEMINAARI


Kytäjä Golfin järjestämässä seminaarissa kokeneet johtamisen ammattilaiset avaavat näkökulmia esimiestyön haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Johtamisseminaari järjestetään Hyvinkääsalissa keskiviikkona marraskuun 3. päivänä 2021.

Miten rakennat menestyvän tiimin ja onnistut itse johtajana, kun organisaatioiden ja yhteiskunnan kiihtyvä muuttuminen luo koko ajan uusia haasteita?

Pitkän kansainvälisen uran tehnyt Harri Koponen kertoo puheenvuorossaan kokemuksistaan erilaisissa kulttuureissa, ja miten ne pitää huomioida johtamistyössä. Maamme suurinta henkilöstöalan yritystä johtava Minna Vanhala-Harmanen on nähnyt työelämän murroksen läheltä ja osaa vastata, miten jatkuvalla oppimisella voi valmistautua johtamisen haasteisiin. Mika D. Rubanovitschin “Kaikki myy” -puheenvuorossa keskitytään myyntityön arvostukseen organisaatioissa niin johdon kuin henkilöstön näkökulmasta.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ja maamme menestynein golfari Mikko Ilonen tuovat esiin näkemyksensä johtamisen roolista niin joukkue- kuin yksilölajeissa, ja voiko urheilujohtamisesta ottaa mallia modernin oragnisaation esimiestyöhön.

OHJELMA
08.00 Aamukahvit
09.00 Tilaisuuden avaus, Jukka Koivu, Kytäjä Golf
09.10 Hyvinkään vt. kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen
09.30 Jukka Jalonen, menestyvän tiimin rakentaminen
10.30 Minna Vanhala-Harmanen, oppimisen johtaminen ja elinikäinen oppiminen
11.30 Lounas
12.30 Mika D. Rubanovitsch, kaikki myy
13.30 Harri Koponen, kulttuurin huomioiminen johtamisessa
14.30 Mikko Ilonen (haastattelee Tero Nieminen), itsensä johtaminen huippu-urheilussa
15.15 Loppukahvit

Seminaarin hinta 295€ (sis. alv)


MINNA VANHALA-HARMANEN
TOIMITUSJOHTAJA, BARONA OY
Oppimisen johtaminen ja elinikäinen oppiminen


Minna Vanhala-Harmanen johtaa Suomen suurinta henkilöstöalan yritystä Baronaa, joka löytää vuosittain uuden työn yli 30 000 ihmiselle. Minna haluaa omassa tehtävässään edistää vastuullista toimintaa sekä avointa ja rakentavaa keskustelua työelämän muutoksista. Työelämä vaatii koko ajan uusia taitoja, joten tulevaisuudessa osaamista pitää päivittää jatkuvasti mm. tiiviimmillä täsmäkoulutuksilla.

Vanhala-Harmanen on toiminut aiemmin mm. EK:n hallituksen jäsenenä sekä Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja TATin hallituksen puheenjohtajana. Koulutukseltaan Vanhala-Harmanen on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.


MIKKO ILONEN
SUOMEN MENESTYNEIN GOLFAMMATTILAINEN
Itsensä johtaminen huippu-urheilussa


Suomen menestyksekkäin golfammattilainen päätti lähes 20 vuotta kestäneen uransa keväällä 2019. Ilonen voitti Brittien amatöörimestaruuden vuonna 2000, ja ammattilaisena hän oli paras kaikkiaan viidessä European Tourin osakilpailussa. Ilonen pelasi yhteensä 13 majorkilpailussa ja parhaimmillaan hän oli maailmanlistan 37:s. Palkintorahaa lahtelainen tienasi urallaan yli kahdeksan miljoonaa euroa.

Ilonen kulki peliurallaan rohkeasti omia polkujaan kuunnellen tarkasti itseään ja tuntemuksiaan. Lähipiirinsä hän valitsi hyvin huolellisesti. Näin hän tekee myös päätettyään aktiiviuransa ja siirryttyään peliuran jälkeisiin uusiin haasteisiin. Ammattilaisuran jälkeen Ilonen on toiminut aktiivisesti pelaajien taustajoukoissa, ja on mukana kenttäsuunnitteluun keskittyneessä Ilonen Design -suunnittelutoimistossa.


JUKKA JALONEN
PÄÄVALMENTAJA, SUOMEN JÄÄKIEKKOMAAJOUKKUE
Menestyvän tiimin rakentaminen


Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on maajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja. Kahden maailmanmestaruuden lisäksi Jalonen on luotsannut myös nuorten maajoukkueen MM-kultaan. Vancouverissa 2010 Jalonen valmensi Leijonat olympiapronssille.

Jalonen uskoo yksilön johtamiseen ja kohtaamiseen. Kun taitavat ja motivoituneet yksilöt tekevät yhteistyötä ollaan voittavan joukkueen salaisuuden äärellä. Valmentajana Jalosen tavaramerkiksi on muodostunut kyky löytää varsin "nimettömistä” pelaajista näiden piilevät mahdollisuudet ja kasvattaa heistä menestyviä ammattilaisia.


MIKA D. RUBANOVITSCH
TOIMITUSJOHTAJA, JOHTAJATIIMI
Kaikki myy


Mika D. Rubanovitsch on maamme johtava myyntivalmentaja, sparraaja ja menestynyt myyntikirjailija, Johtajatiimin vetäjä tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia sekä konsultointia, joissa korostuvat yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus.

Ruban tärkeänä tavoitteena on myynnin arvostuksen nostaminen Suomessa. Hänet tunnetaan aktiivisena vaikuttajamyyjänä, keskustelijana ja keskustelun herättäjänä eri kanavissa. Ruba saa kiitosta intohimoisesta ja selkeästä tavasta esiintyä erilaisissa valmennus- ja puhetilaisuuksissa sekä paikan päällä että virtuaalisesti. Rubanovitsch on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja hän on kirjoittanut 11 kirjaa.


HARRI KOPONEN
EMBA, PhD Eco h.c
Kulttuurin huomioiminen johtamisessa


Harri Koposella on laaja kokemus monipuolisista ja kansainvälisistä liiketoimintojen, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeiset viisi vuotta hän on vastannut järjestelmäintegraattorina toimivan Nortal AS:n kaupallisen johtajan sekä Nortal Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Hallitusammattilainen istuu Nortal Oy:n, Seepsula Oy:n, Telinekataja Oy:n ja Soprano OyJ:n hallituksissa.

Urallaan Koponen kohtasi erilaisia kulttuureita toimiessaan mm. Shellin, Hewlett-Packardin, Ericssonin, SonyEricssonin, Soneran/TeliaSoneran, Wataniyan, Tele2n, SSHn ja Rovion johtotehtävissä. Hän on ollut perustamassa mm. operaattoreita; Turkcell (tur), Voicestream (usa) ja Megafone (rus).