event-191139 event-191139

Näyttelyt

Museon pieni joulukauppa 20.11.–31.12.2021


Järjestäjä:Suomen käsityön museo
Paikka:Suomen käsityön museo
Osoite:Jyväskylä
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Museon pieni joulukauppa 20.11.–31.12.2021

Suomen käsityön museon kokoama suomalaisen käsityön myyntinäyttely Museon pieni joulukauppa täyttää jälleen museon Ikkunagallerian. Kahdeksan kotimaista käsityöyrittäjää tuo tuotteensa Jyväskylään helpottamaan joululahjaostosten tekoa.

Suomalaisista käsityöläisistä koostuva joululahjamyyntinäyttely rakentuu museokaupan yhteyteen nyt jo kolmatta kertaa. 20.11.–31.12.2021 esillä olevaan näyttelyyn valittiin kahdeksalta tuottajalta kuusen alle tai joulusukkaan sopivia, raikkaita lahjatuotteita. Tuotteita valitessa huomiota kiinnitettiin erityisesti siihen, että esille saadaan erilaisia käsityöläisten tuotteita. Myyntinäyttelyyn rakentuukin hieno valikoima suomalaista käsityötä ja muotoilua ja tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Museon pieni joulukauppa -näyttelystä löytyykin tuotteita moneen tarpeeseen. Tarjolla on erilaisia koruja, pientuotteita nahasta, käsinvärjättyä villalankaa, persoonallisia pinssejä, kortteja ja tauluja sekä asusteita ja heijastavia tuotteita.

Mukana: Aamo Design, Annie Eleonoora, dyecat STUDIO, Karissa Laine, Onnela Design, Punainen pastilli, Kaarinna Studio ja Ovelia Design