event-262675 event-262675

Musiikki

PEPE WILLBERG & MARIA LUND - ROMANTTINEN ILTA


Järjestäjä:Maria Lund, Pepe Willberg
Paikka:Aleksanterin teatteri
Osoite:Bulevardi 23-27
00180 Helsinki
Pääsymaksu:53.0

Lähde:Lippu.fi

PEPE WILLBERG & MARIA LUND - ROMANTTINEN ILTA

Pepe Wilberg ja Maria Lund: Romanttinen ilta

Konsertissa kuulemme ikivihreitä elokuva- ja musikaalisävelmiä sekä kauniita balladeja yhdessä ja erikseen esitettyinä upean orkesterin säestyksellä.
Pitkän linjan artisti Pepe Willberg ja iältään vielä nuori, mutta monipuolinen ja karismaattinen, paljon monenlaista musiikkia ja teatteria tehnyt Maria Lund järjestävät yhdessä ihanan konsertti-illan. Illan aikana yleisö voi leijua musiikin siivin romantiikan pilvissä.

Maria Lund on monelle hyvin tunnettu laulaja sekä musikaalitähti, kaikkien rakastaman Tamara Lundin tytär. Maria hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana monien musikaalien päärooleissa. Esim. Tampere-talon The Sound of Music sekä Liz-musikaali ja West Side Story Tampereen teatterissa. Viimeisin musikaali on Helsingin Kaupunginteatterin Päivä murmelina. Maria Lund on laulanut uransa varrella muun muassa jazzia, iskelmiä ja joulumusiikkia. Hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Hän vei myös voiton vuonna 2008 Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Pepe Willberg on tunnettu jo vuosikymmenten ajan upeana laulajana ja tulkitsijana. Hän on esiintynyt seitsemällä vuosikymmenellä ja hänen äänensä on edelleen ainutlaatuinen yllättäen monipuolisuudellaan kerta toisensa jälkeen. Pepe Willbergin uralle on tuonut viime vuosina huimaa nostetta kultaa myynyt Pepe Saimaa -albumi, joka sai positiivista huomiota Lontoossa saakka. Hän voitti Iskelmä Finlandian 2011 ja hänet palkittiin Emma -gaalassa vuoden mieslaulajan tittelillä 2015. Pepen Willbergin tulkintaa on voitu myös ihailla vuosien varrella monissa Tv:n musiikkiohjelmissa sekä huikeilla konserttikiertueilla.

Kesto n. 2 h 30 min , sis. väliajan.

Kommentoi tapahtumaa (0)