event-270124 event-270124

Musiikki, Tanssi

Suuri tanssi-ilta


Järjestäjä:Ähtäri-halli
Paikka:Ähtäri-halli
Osoite:Karhunkierros 150
63920 Ähtäri
Pääsymaksu:alk.38

Lähde:Tiketti

Suuri tanssi-ilta

Suuri tanssi-ilta Ähtärissä lauantaina 20.11.2021

Pikkujoulukauden tunteikkaimmat tahdit koetaan takuulla Ähtärissä lauantaina 20.11.2021, kun koittaa Suuri tanssi-ilta! Estradille nousee peräti kolme artistia: Finlanders, Kari Hirvonen & Onnentähti ja Nina Åkerman & ManTra.

Finlanders on vuosikausia ollut suomalaisen iskelmämusiikin suosituimpia bändejä. Finkut ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ollen ajan hermolla biisivalinnoissaan. Yhtyeen muodostavat Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo ja Juho Jokio.

Tunnelmaa nostattavat myös itseoikeutetusti Ähtärin omat tangokuninkaalliset. Laulaja Kari Hirvonen kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2003 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Upeaääninen ja karismaattinen Kari voitti kuninkuuden 20-vuotiaana ylivoimaisesti ja oli miesten sarjassa ainoa, joka sai täydet kymmenen pistettä. Vuosien keikkakokemus näkyy hänen esiintymisessään ja monipuolinen ohjelmisto viihdyttää suomalaista tanssikansaa suurella intohimolla. Ähtärin Suuressa tanssi-illassa Kari esiintyy Onnentähti-orkesterinsa kanssa.

Tanssikansaa Ähtäri-hallilla viihdyttää myös Nina Åkerman ja ManTra-orkesteri. Nina voitti Olavi Virta -laulukilpailun vuonna 2010. Seinäjoen Tangomarkkinoilla hän sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja seuraavana vuonna Nina oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi. Valloittavana persoonana tunnettu Nina on esiintynyt ahkeraan pitkin Suomea ja Ruotsinkin puolella, ja kiitosta on sadellut etenkin tulkinnasta sekä musiikin tanssittavuudesta.

Suuren tanssi-illan aikataulu:
klo 18.00 ovet auki, ovilipunmyynti ja anniskelu alkavat
klo 19.00 alkaen elävää musiikkia esiintyjäjärjestyksessä: Nina Åkerman & ManTra, Kari Hirvonen & Onnentähti, Finlanders

Meillä käyvät maksuvälineinä käteinen, korttimaksu, Smartum ja ePassi.

Ähtäri Events FacebookissaLiput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 12.11.2021 antamien määräysten vuoksi tapahtumaan pääsee ainoastaan koronapassilla.