event-270114 event-270114

E-tapahtumat

Turku Jazz Orchestra feat. Aki Rissanen: Art Forms


Järjestäjä:TikettiStream
Paikka:TikettiStream
Osoite:
Pääsymaksu:alk.9,90

Lähde:Tiketti

Turku Jazz Orchestra feat. Aki Rissanen: Art Forms

Kiistatta yksi tämän hetken mielenkiintoisimpiin kotimaisiin jazznimiin lukeutuva pianisti Aki Rissanen saapuu Turku Jazz Orchestran solistiksi marraskuussa. Ohjelmisto on koottu Aki Rissanen Trion kolmelta levyltä, Amorandom (2016), Another North (2017) ja Art In Motion (2019), ja sävellykset big band -sovituksiksi on muokannut Mikko Hassinen. Lisäsoundia saadaan live-elektroniikasta, jolla Rissanen sähköistää big bandin soundia. Konsertin johtaa Turku Jazz Orchestran tuleva taiteellinen johtaja Ville Vannemaa.

– Inspiroidun konemusiikin ja akustisen teknon toisteisuudesta. Keikoilla sähköinen soundi syntyy siinä hetkessä, kerrostuen ja looppaamalla. Ei mitään päälle liimattua, vaan orgaanista ja big bändiin sulautuvaa, helposti lähestyttävää äänimaisemaa, Rissanen lupaa.

Aki Rissasen ura on vahvassa kansainvälisessä nousussa. Arvostetun brittiläisen Edition Recordsin julkaisemat Aki Rissanen Trion kolme albumia ovat olleet palkittuja arvostelumenestyksiä, ja yhtye on tehnyt läpimurron eurooppalaisen jazzkentän eturiviin. Viimeisimmän Art In Motion -albumin sävellykset ovat saaneet inspiraationsa erityisesti länsi-eurooppalaisesta klassisesta musiikista ja elektronisesta tanssimusiikista.

Turku Jazz Orchestra
Aki Rissanen – piano, elektroniikka, sävellykset
Ville Vannemaa – kapellimestari



Stream-ohjeet

Pääset katsomaan konserttia osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Konsertti on katsottavissa 12.11.2021 klo 19:00 - 19.11.2021 klo 23:59 välillä. Lipunmyynti loppuu 19.11. klo 22:00.

Kommentoi tapahtumaa (0)