event-270149 event-270149

Musiikki

Blind Channel


Järjestäjä:Viihdekeskus Tuiskula
Paikka:Viihdekeskus Tuiskula
Osoite:Tuiskutie 2
85500 Nivala
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Blind Channel

Blind Channel kahdella keikalla Tuiskulassa!

Vuoden 2021 puhutuin, kohutuin ja monella mittarilla mitattuna menestynein kotimainen yhtye Blind Channel iski jackpotin voittamalla UMK-kilpailun ja sijoittumalla Euroviisuissa kuudenneksi. Bändin Dark Side -hitti nousi välittömästi Spotifyn kuunnelluimpien biisien listalle lukuisissa Euroopan maissa ja Jenkeissä. Biisiä on kuunneltu nyt 40 miljoonaa kertaa.

Yhtye uutisoi keväällä myös kansainvälisestä levytysdiilistään maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa. Kesän festivaalikeikkojen myötä kenellekään ei jäänyt epäselväksi bändin livekunto ja energia, joka sinkoutui takariviin saakka. Blind Channel saavutti lyhyessä ajassa myös paljon nuorta yleisöä.

Festarikiertueen jälkeen yhtye siirtyi studioon valmistelemaan uutta albumia, jolta kuultiin elokuussa nyt jo liki 3 miljoonaa striimiä kerännyt Balboa. Loppuvuodesta kuusikko palaa kotimaisille lavoille jatkaen tammikuussa matkaa Euroopan kiertueelle yhdessä Eskimo Callboyn kanssa.

Blind Channelin pyörä pyörii valtavaa vauhtia ja ensi vuonna on kansainvälisen levyjulkaisun ja Slipknotin oman Knotfest -festivaaliesiintymisen ohella luvassa paljon isoja tapahtumia ja uutisia.

Facebook
Instagram
Youtube

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!



Klo 19:00 keikka on ikärajaton

Liput ovelta 23 €
Sekä ennakko- että ovilipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Kommentoi tapahtumaa (0)