event-250046 event-250046

Tanssi, Teatteri ja ooppera

Tanssien Tähtiin Show


Järjestäjä:Tullikamarin Pakkahuone
Paikka:Tullikamarin Pakkahuone
Osoite:Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.39,50

Lähde:Tiketti

Tanssien Tähtiin Show

Tanssien Tähtiin Show -kiertue on siirtynyt toistamiseen.

Aiemmille päiville 8.3.2021 ja 27.1.2022 ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 23.4.2021 mennessä.

***

Tanssien Tähtiin Show Tampereen Pakkahuoneella

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen! Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus. "Tanssien Tähtiin show koostuu toisella tulemisellaan kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla.

On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta. Shown tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla ja samalla yleisökin pääsee mukaan illan kulkuun, myöskin aivan uudella tavalla. Se, että miten, jää nähtäväksi" vinkkaa shown ohjauksesta vastaava Marko Keränen. Shown suunnittelusta ja koreografioinnista vastaavat tanssijat. Tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

www.tanssientahtiin.fi
www.facebook.com/tanssientahtiinshowShowtime 18:00

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.