event-281672 event-281672

Teatteri ja ooppera, Lasten tapahtumat

Supermarsu ja Muovilandian mysteeriJärjestäjä:Rovaniemen Teatteri
Paikka:Lappia-talo, suuri Tieva näyttämö
Osoite:Jorma Eton tie 8 A
96100 Rovaniemi
Pääsymaksu:min 16 € - max 26

Lähde:Tapahtumainfo

Supermarsu ja Muovilandian mysteeri

Vauhdikas ja suurisydäminen koko perheen seikkailu.

Supermarsu ja Muovilandian mysteeri on koko perheen teatteriesitys, joka perustuu Paula Norosen supersuosittuihin romaaneihin. Elokuvaksikin versioidun Supermarsu-tarinoiden vauhdikkaat juonenkäänteet ja ajankohtaiset näkökulmat pitävät niin nuoremmat kuin vanhemmat katsojat otteessaan. Tätä kouluikäisille suunnattua kantaesitystä ei ole aiemmin muualla nähty!

Emilia Laitinen-Nieminen on päällepäin aivan tavallinen 11-vuotias koululainen, mutta tosiasiassa hän on Supermarsu. Hän saa käyttää erityisvoimiaan ihmisten ja luonnon auttamiseen. Emilia ei kuitenkaan saa kertoa supervoimistaan kenellekään, ei edes parhaalle ystävälleen Simolle.

Syysloma on ohi ja kaupungissa tapahtuu kummia. Taivaalta tipahtelee tavaroita, mutta aikuiset eivät vaikuta piittaavan siitä paljoakaan, ei edes Emilian luokanopettaja Seija ”Muurahaiskarhu” Lipsanen, joka saapuu tunnille ämpäri päässään. Enemmän he intoilevat kaupungin uudesta pormestarista, Rasva-Lordista, joka lupaa kaikille matkan Tyynenmeren jätelautalle, jonne hän on rakentamassa kaikkien aikojen hienointa huvipuistoa: Muovilandiaa!

 Teoksen dramatisoi ja ohjaa Rovaniemen Teatterille Katja Krohn, jonka käsikirjoitukset Iso Paha Susi ja Sotta Pyttynen ovat olleet Suomen esitetyimpiä lastenteatteritekstejä.