event-281095 event-281095

Lasten tapahtumat

ELLINOORA


Järjestäjä:Ellinoora
Paikka:Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus
Osoite:Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo
Pääsymaksu:33.5

Lähde:Lippu.fi

ELLINOORA

ELLINOORA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA VIIMEINEN ROMANTIKKO 24.9.

Supersuosittu ja lahjakas Ellinoora julkaisi odotetun kolmannen albuminsa Viimeinen romantikko syyskuussa 2021.
Ellinoora on sanoittanut kaikki albumin kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Viimeinen romantikko päättää Villi lapsi ja Vaaleanpunainen vallankumous -albumien pop-trilogian:

”Tuntuu jopa vähän pelottavalta päästää tää käsistä, sillä koen, että levy on mun tähänastisen uran paras. Jännittää suhteellisen paljon. Viimeinen romantikko on The Ellinoora albumi: harmoninen mutta rönsyilevä ja siinä on äkkivääriä kulmia. Niinku minussakin. Toivon, että ihmiset kuuntelevat tämän alusta loppuun, kokonaisuutena.”

Dinosauruksii-hitillään keväällä 2021 kahdeksan viikon ajan radiolistaa dominoinut Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Vuoden 2021 Emma Gaalassa Vuoden Naissolisti -palkinnon saanut Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on julkaissut uransa aikana jo kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia (2016 Villi Lapsi, 2019 Vaaleanpunainen vallankumous). Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut myös useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen koko kansan tuntemat kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu Vuoden biiseiksi.

Viimeinen romantikko -kiertueen konsertit toteutetaan voimassa olevien turvallisuusrajoitusten mukaisesti.