event-226576 event-226576

Musiikki

Nick Mason’s Saucerful of Secrets


Järjestäjä:Kulttuuritalo
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:alk.59

Lähde:Tiketti

Nick Mason’s Saucerful of Secrets

Koronaepidemian jatkumisesta johtuen Nick Mason's Saucerful of Secretsin konserttikiertue siirtyy edelleen. Konsertin uusi päivä on 19.5.2022. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.

Kaikki jo ostetut liput 12.6.2020 ja 8.6.2021 konserttiin käyvät siirtyvään konserttiin vuodelle 2022 sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, lippu on mahdollista palauttaa. Mikäli haluat lipun palauttaa, niin se on mahdollista tehdä 12.6.2021 saakka. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

 

 

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Pink Floyd -legenda Nick Mason Suomen konsertti siirtyi, uusi päivä on toukokuussa 2022! Nick Mason's Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle

Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa toukokuussa 2022, jolloin viime vuonna Prog-lehden progejumalaksikin kruunattu Pink Floyd -rumpali Nick Mason tuo yhtyeensä Suomeen.

Huippumuusikoista koostuva Nick Mason´s Saucerful of Secrets soitti ensimmäisen keikkansa Lontoossa vuonna 2018, ja yhtye luo esiintymisissään ainutlaatuisen fiiliksen, joka henkii 1960-1970-lukujen taitetta. Kiertueen kappalevalikoimassa on kuultu parhaita paloja aina vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumilta vuoteen 1971, jolloin Pink Floyd julkaisi Meddle-pitkäsoittonsa.

Mukana on kuultu myös ainutlaatuisia liveversioita esimerkiksi kappaleista Lucifer Sam, Arnold Layne sekä Bike, joita ei aikoinaan otettu mukaan Pink Floydin silloisiin livesetteihin laikaan.

Psykedeelisessä rockyhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Spandau Ballet -yhtyeestä tutuksi tullut kitaristi Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken. Kuten Nick Mason on sanonut alusta lähtien; tavoitteena on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaissta tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta Syd Barrettia ei voi vain korvata. Syd jätti bändin vuonna 1968.

Yhtye on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän, ja Roger Waters on nähty jopa vierailijana Saucerful of Secretsin keikalla New Yorkissa viime vuonna.

www.thesaucerfulofsecrets.com
www.facebook.com/saucerfulofsecretsofficial