event-283016 event-283016

Muut

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja taaperot 12-24 kkJärjestäjä:Seinäjoen taidehalli
Paikka:Seinäjoen taidehalli, pedatila Itikka
Osoite:Nyykoolinkatu 25
60100 SEINäJOKI SeinÄjoki
Pääsymaksu:6

Lähde:Netticket

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja taaperot 12-24 kk

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Voit halutessasi osallistua joko yhteen tai useampaan työpajaan. Yhdessä työpajassa on 8 paikkaa.

Ohjeellinen ikäraja taaperoryhmään osallistumiselle on 12-24 kk. Myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua ryhmään. Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti.

Työpajassa pidetään kädet ja jalat paljaana. Lapsella voi olla yllään paita ja housut tai esim. body, joka kestää työskentelyn. Myös aikuisen kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein, koska maalia on helposti myös omissa vaatteissa. Varaa mukaan peseytymisvälineet sekä vaihtovaatteet. Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje ennen ensimmäistä värikylpy-työpajaa.

Työpajaa ohjaa Johanna Mäkelä, joka on koulutettu värikylpyohjaaja.

Piipahduspajat keväällä 2022:
ke 6.4. klo 10
pe 22.4. klo 10
to 28.4. klo 10