Lasten tapahtumat

WIGWAM EXPERIENCE


Järjestäjä:Wigwam Experience
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 29.0 € - max 32.0

Lähde:Lippu.fi

WIGWAM EXPERIENCE

Huom. Numeroidut istuinpaikat eivät ole käytössä. Numeroidun istuinpaikan ostaneita asiakkaita kehotetaan valitsemaan salista vapaa istuinpaikka tapahtumaan saapuessa.

Wigwam Experience

*
Vuonna 1968 Helsingissä perustettu Wigwam oli yksi suomalaisen rockin merkittävimmistä yhtyeistä 1970-luvulla. Wigwam niitti mainetta aikanaan myös ulkomailla ja yhtye on säilyttänyt kulttimaineensa ja suosionsa aina tähän päivään asti. Pitkälle kehittyneestä ja kunnianhimoisesta progressiivisesta rockista ja myöhemmin yksinkertaisemmasta taiderockista tunnetun yhtyeen jäsenet esiintyivät 2018 loppuunmyydyllä Wigwam 50 vuotta-konserttisalikiertueella.

Wigwam Experience jatkaa yhtyeen klassikoiden sekä uudemman materiaalin esittämistä kokoonpanolla Jukka Gustavson (urut ja laulu), Pekka Rechardt (kitara), Esa Kotilainen (koskettimet), Janne Brunberg (basso) ja Jan Noponen (rummut). Brunbergiä lukuunottamatta kaikki ovat olleet Wigwamin jäseniä – Gustavson vaikutti jo Wigwamin ensimmäisessä kokoonpanossa, Rechardt ja Kotilainen tulivat mukaan yhtyeen menestysalbumin Nuclear Nightclubin aikaan ja Noponen kun yhtye koottiin uudestaan 1991.

Yhtyeen musiikki kuulostaa tänä päivänä yhtä ajattomalta kuin suurimman suosion aikoihin 70-luvulla – hienot kappaleet sielukkaasti tulkittuina ovat Wigwam Experiencen esiintymisten ydin.

Kommentoi tapahtumaa (0)