event-253743 event-253743

Tanssi, Urheilu ja liikunta, Lasten tapahtumat

Gymnaestrada Tampere 2022


Järjestäjä:Suomen voimisteluliitto
Paikka:Tampereen keskusta
Osoite:Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Gymnaestrada Tampere 2022

Gymnaestrada Tampere jatkaa Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumien ketjua. Aikaisemmin voimistelun suurtapahtumia on koettu yhdessä muun muassa Lahdessa (Sun Lahti 2013) ja Turussa (Suomi Gymnaestrada 2018). Helsingissä järjestettiin puolestaan vuonna 2015 kansainvälinen World Gymnaestrada -tapahtuma.

Tampereella  kesäkuussa 2022 järjestettävään tapahtumaan osallistuu ainakin 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja voimistelijaa ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös päiväkävijät ja ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. Gymnaestradan aikana pääset näkemään ja kokemaan.

- Kenttäohjelmia, jotka täyttävät Tampereen stadionin Ratinassa ääriään myöten täyteen. Kenttäohjelmia on tarjolla eri ikäisille ja tasoisille liikkujille ja voimistelijoille, jokaiselle jotakin.

- Iltanäytöksiä, joita esitetään puolestaan yhtenä, kahtena iltana. Iltanäytöksissä päästään nauttimaan tunnelmallisista esityksistä, joita seurat ympäri Suomen ovat valmistelleet.

- Kilpailuja ja kisailuja. Gymnaestradan yhteydessä järjestetään kahdeksan voimistelulajin ja tanssin kilpailuja sekä esittävän voimistelun kisailuja, joissa voimistelijat pääsevät esittämään taitojaan.

- Voimistelun tapahtuma- ja kokeilupisteitä,joissa jokainen vauvasta vaariin pääsee kokeilemaan voimistelua sen eri muodoissa.

Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä nähtävää ja koettavaa kaikille. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan, mistä oma keho pitää.