event-282253 event-282253

Lasten tapahtumat

HIMOS JUHANNUS - PERJANTAI K-18


Järjestäjä:Himos Juhannus
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:85.0

Lähde:Lippu.fi

HIMOS JUHANNUS - PERJANTAI K-18

Suomen suurin juhannusfestari täydentää ohjelmaansa – Himos Juhannus raikaa taas 23.-25.6.2022 

Suomen suurin ja suosituin, jo 23. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali Himos Juhannus julkaisee lisää ohjelmistoa kesän 2022 festivaalille. Himoksella esiintyvät livenä comebackin tekevä Tehosekoitin, Himos Juhannuksen tunnelman taatusti taivaisiin nostattava rapduo JVG sekä valtavaksi liveilmiöksi noussut Gasellit. Kotimaisia kärkinimiä sekä kestosuosikkeja kattavasti esittelevä Himos Juhannus julkistaa nyt 20 uutta esiintyjää.

Himoksella esiintyy suuren maailmanluokan show'n tarjoileva pop-artisti Antti Tuisku, maamme parhaimpiin livebändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! sekä Gettomasa, joka on tällä hetkellä yksi seuratuimmista suomiräpin tekijöistä.
Keskiyön juhannustunnelmaa nostavat myös kestosuosikit Teflon Brothers, suomalaisia tuntoja tulkitseva Arttu Wiskari, bilesuosikit Portion Boys ja Petri Nygård sekä suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman. Himos Parkin festarilavoille nousevat myös singlen ”Ethän tarkoittanut sitä” julkaissut BEHM sekä taitava laulaja ja lauluntekijä Vesala.

Kaikki keväthintaiset Himos Juhannuksen pääsyliput on nyt avattu myyntiin.
“Himos Juhannuksen on noussut ja aikaistunut vuosi vuodelta vuosi vuodelta ja liput sekä majoitus onkin syytä varmistaa jo hyvissä ajoin, jos haluaa Himoksella juhannuksen viettää. Erityisesti VIP-lippujen kysyntä on räjähtänyt uudistetun VIP-konseptin myötä“, vinkkaa tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Himos Juhannus järjestettiin vaikean välivuoden jälkeen 2021 ja tapahtuma onkin noussut vuosi vuodelta Suomen kovimpien festareiden joukkoon. Festivaali onnistui myös erikoisvuotena keräämään paikalle kesän ensimmäisenä isona tapahtumana suuren joukon juhlakansaa. Tapahtumassa rajoitettiin kävijämäärää turvallisuussyistä ja käytössä oli ensiluokkaiset terveysturvallisuusjärjestelyt, josta saatiin kiitosta tapahtuma-alan ammattilaisilta ja esiintyjiltä. 

HIMOS JUHANNUS 23.-25.6.2022   
www.himosjuhannus.fi
@himosjuhannus 
#thejuhannus #himosjuhannus   
K-18 

ESIINTYJÄT 
TORSTAI 23.6.: Tehosekoitin, Antti Tuisku, Vesala, Abreu, Gasellit, Spekti, Olavi Uusivirta

PERJANTAI 24.6.: JVG, SANNI, Gettomasa, Portion Boys, Petri Nygård, Erika Vikman, Arttu Wiskari, Aste, Costee, Juha Tapio

LAUANTAI 25.6.: Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, BEHM, Ellinoora, Anssi Kela, Vilma Alina, Jukka Poika, Ibe, Poju, Cledos

Himos Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta.  
VIP-lippu sisältää VIP-passin kaulanauhalla, VIP-rannekkeen, pääsyn festivaalialueelle, ilmaisen narikan sekä pääsyn VIP-alueelle. Himos Juhannus VIP on kaksikerroksinen terassiravintola, joka sijaitsee festivaalin Main Stagen sivussa. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat ravintola- ja wc-palvelut, VIP-hostit sekä muu henkilökunta. VIP-lippu ei sisällä ruokailua, mutta VIP-alueella on mahdollista ostaa vain VIP-asiakkaille suunniteltuja ruoka-annoksia. 


Saavutettavuus:

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

https://himosjuhannus.fi/info/saavutettavuus//