event-267164 event-267164

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Himos 2022


Järjestäjä:Himos Park
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Himos 2022


ISKELMÄ HIMOS 2022 - LIPUT & INFO

Himoksella startataan juhlatunnelma torstaina 30.6. ja kotimainen livemusiikki soi myöhään lauantaiyöhön saakka 2.7.

Himoksella nähdään jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat ”Kukaan ei koskaan” ja ”Tummilla teillä” hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna ”Haluun olla yksin” -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika.

Lisäksi Himoksella nähdään laaja-alaisesta musiikillisesta repertuaarista tunnettu tulkitsija Samuli Edelmann, kesällä ainutlaatuisella erikoiskokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, Ikurin rokkikone Popeda, juuri uuden ”Anna mun rakastaa” -singlen julkaissut Erin, viimeistä kesää yhdessä konsertoiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, mittavan uran tehnyt sooloartisti ja viihdyttäjä Ressu Redford, laulaja-lauluntekijä ja ”Terveisin Doris” -hitistään tuttu Mariska, yli 20-vuotisen uran tunnelmallisen rockin parissa tehnyt Happoradio, ”Teipillä tai rakkaudella” -hitistään tunnettu ABREU, valovoimainen tulkitsija Katri Ylander ja UMK:ssa kisaava suomirock-legenda Tommi Läntinen.

Ohjelma täydentyy vielä kevättalven aikana.

TORSTAI 30.6.
Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Jukka Poika

PERJANTAI 1.7.
J. Karjalainen, Maustetytöt X Agents, Erin, Jonne Aaron, Dingo, Mariska, ABREU, Tommi Läntinen

LAUANTAI 2.7.
Samuli Edelmann, BEHM, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Suvi Teräsniska, Ressu Redford, Happoradio, Katri Ylander

Iskelmä festivaali Himos 2022
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaaliFestivaalilippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

KARAVAANILIPUT JA INFO

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

LIPUN OSTAMINEN

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.
Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

KARAVAANILIPUT

Karavaanilippu
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Karavaanilippuja on myynnissä kaikille karavaanialueille.

Matkaajalippu
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikan päällä.

Karavaani- sekä matkaajalippuja on saatavilla SÄHKÖLLISINÄ sekä SÄHKÖTTÖMINÄ.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä. Lisätiedot

SÄHKÖLLISET KARAVAANIPAIKAT

Sähkölliset Karavaanipaikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Sähköllisiä karavaanipaikkoja on saatavilla kaikille karavaanialueelle:
Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat.

Sähköllisiä matkaajapaikkoja on saatavilla:

Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiola -alueille. Lisätiedot

SÄHKÖTTÖMÄT KARAVAANIPAIKAT

Sähkötömät paikat EIVÄT sisällä sähköä.
Sähköttömät karavaani- ja matkaajapaikat sijaitsevat Iskelmä festivaalin leirintäalueella. Leirintäalue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

KARAVAANI- JA LEIRINTÄALUE

Saapuminen alueille aikaisintaan Ke 29.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta

TELTTAPAIKKA

Telttailijoiden tulee ostaa oma telttapaikka. Telttapaikat sijaitsevat leirintäalueella, ja ne ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

PYSÄKÖINTI


Sähköttön autopaikka:

Oikeuttaa henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

Päiväparkit:
Oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.