event-286070 event-286070

Musiikki

KESÄILLAN JAZZ-KONSERTTI


Järjestäjä:Lounais-Hämeen Musiikkipäivät
Paikka:Ravintola Vanha-Norri
Osoite:Kaukjärventie 362
30100 Tammela
Pääsymaksu:27.5

Lähde:Lippu.fi

KESÄILLAN JAZZ-KONSERTTI

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät 2022

Lounais- Hämeen Musiikkipäivät järjestetään 9.6. sekä 29.6. - 10.7. 2022 lounaisessa Hämeessä, Forssassa ja sen ympäristössä. Korkeatasoisen kansainvälisen tapahtuman ohjelmassa on uutta ja vanhaa klassista musiikkia sekä jazzia ja kansanmusiikkia. Myös kuvataide on tapahtumassa vahvasti läsnä.

Esiintyjät:
Esiintyjinä on mm. Cantores Minores, Wade Mikkola, Erkki Liikanen, Janne Hovi, Pekka Toivanen, Alan Matheson (Kanada), Charlotte Kerbs, Quartetto di Cremona (Italia), Emil Holmström, Hanna Kinnunen, Pia Freund, Tomas Djupsjöbacka, Keijo Aho, Filippo Faes (Italia), Suomalainen barokkiorkesteri, Kajsa Dahlbäck, Hanna Haapaniemi, Orchestra da camera di Mantova (Italia), Waltteri Torikka, Salamakannel, Jonna Tervomaa, Juurakko, Vanhanpiianpojat, Bill Hota, Maija Kauhanen, Vilma Jää, Heikki Laitinen ja Reijo Kela, Mikko Perkoila ja Vinkulelu, Pekko Käppi ja K:H:H:L, Mauno Järvelä ja Näppäripelimanit, kitaraduo YHG, Alan Burgess Garage Band.

Festivaalin nimikkokuvataiteilija on Juan Antonio Muro. Saaren kansanpuistossa järjestettävässä kansanmusiikkitapahjtumassa järjestetään myös ITE-taiteen näyttely.