event-215307 event-215307

Teatteri ja ooppera

KROKOTIILIROCK


Järjestäjä:Krokotiilirock
Paikka:Lappeenrannan kesäteatteri
Osoite:Kristiinankatu 2 B
53100 Lappeenranta
Pääsymaksu:39.0

Lähde:Lippu.fi

KROKOTIILIROCK

Krokotiilirock valtaa Lappeenrannan kesäteatterin kesällä 2022!

Kesällä 2022 Lappeenrannan kesäteatterissa nähdään vauhdikas näytelmä, "Krokotiilirock", joka on hurmaavan hauska uutuuskomedia - tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää loistava ja nostalginen rock-musiikki upean livebändin säestämänä.

Pienessä Lempiäisten kylässä valmistaudutaan Heikin yllätysjuhliin, mutta yllätyksiä ilmaantuukin monesta suunnasta. Kun kauan piilossa olleet salaisuudet alkavat paljastua, kukaan ei ole enää entisensä. Tunteet kuohuvat kuumina kun kylänraitilla milloin tapellaan, milloin kuherrellaan.

Juhlat uhkaavat peruuntua kun yksi saa burnoutin ja toinen raivarin. Miten vanhustenhoito, kierrätys ja arvokartanon purkutuomio liittyy kaikkeen tähän? Kuka pelastaa kartanon, kuka toisen ihmisen? Osuuko Amorin nuoli oikeaan kohteeseen ja antaa unelmille siivet? Mallan baari, jätteidenkierrätyspiste ja autotalli toimivat näyttämönä tässä elämänmakuisessa komediassa, josta ei käänteitä puutu. Onneksi rakkaus sulattaa sydämet ja musiikki pistää puntit vipattamaan katsomon viimeistä penkkiriviä myöten.

"Krokotiilirock" on Miia Nuutilan käsikirjoittama ja ohjaama romanttinen musiikkikomedia, joka saa kantaesityksensä Lappeenrannan kesäteatterissa kesällä 2022. Näytelmä oli alunperin tarkoitus esittää jo kesällä 2020, mutta koronaviruspandemia pakotti tuotantoyhtiötä siirtämään näytelmää kahdella kesällä eteenpäin. Aikataulumuutoksista johtuen alkuperäiseen näyttelijäkaartiin on tullut muutamia muutoksia.

Lavan tähtinä kesällä 2022 tuikkivat Kaija Kärkinen, Tommi Soidinmäki, Maija Lang, Petja Lähde, Kirsti Valve sekä Lasse Karkjärvi. Liveorkesterina toimii Loyals-orkesteri ja musiikin sovittamisen & harjoituttamisen hoitaa Antti Paavilainen. Puvustuksesta vastaa Jarkko Valtee. Koreografian ja tanssin takana ovat Katri Mäkinen ja Mikko Matikka

* * *

Kesäteatterin tuotanto: Polartuotanto Oy, www.polartuotanto.fi

Lisätiedot Lappeenrannan kesäteatterista: www.lappeenrannankesateatteri.fi / www.facebook.com/lprkesateatteri