event-210022 event-210022

Musiikki, Messut ja markkinat

Provinssi 2022


Järjestäjä:Törnävänsaari
Paikka:Törnävänsaari
Osoite:
60200 Seinäjoki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Provinssi 2022

PROVINSSI 2022 - Liput & info

KOHTI VUOTTA 2022 – 22 UUTTA KOTIMAISTA ARTISTIA PROVINSSIIN

JVG, Antti Tuisku, Blind Channel ja lukuisat muut huippunimet nähdään Seinäjoella 30.6.-2.7.2022

Kesällä 2022 juhlittavan Provinssin tähän mennessä julkaistu ohjelmakartta vahvistuu 22 kotimaisen huippunimen myötä. Torstaina 30. kesäkuuta Seinäjoen Törnävänsaarella käynnistyvällä festivaalilla nähdään kattava läpileikkaus esiintyjiä popin suursuosikeista raskaan musiikin jättiläisiin sekä tuoreisiin artistitulokkaisiin. Tapahtuman 3pv:n liput ovat myynnissä osoitteessa provinssi.fi/liput.

Provinssin toivotuimpiin artisteihin lukeutuvat maamme kiistatta suosituin popyhtye JVG, odotetun paluun Seinäjoelle tekevä Antti Tuisku, uransa ensimmäiselle Provinssi-keikalle saapuva BEHM sekä vahvalla karismallaan häikäisevät Kaija Koo ja Erika Vikman.

Vaihtoehtoisempaa popkattausta täydentävät genreä uudistavat monilahjakkuudet Chisu, Vesta sekä superbändiksikin nimetty Ruusut. Kesän 2022 yllättävimmästä yhteiskeikasta vastaa suomalaista sielunmaailmaa syväluotaava Maustetytöt X Agents. Suomirockin perinteitä uudistava Olavi Uusivirta palaa Provinssiin useamman vuoden tauon jälkeen.

Raskaampaa osastoa tarjoilevat suosiota kautta maailman nauttivat Beast In Black ja Blind Channel. Tummanpuhuvan musiikin edustusta täydentävät suomimetallin ykkösnimi Stam1na sekä melodisen death metallin airut Insomnium.

Suomiräpin rikasta kirjoa edustavat genren kärkinimet Gasellit, Cledos ja Ibe. Provinssissa ensimmäistä kertaa puolestaan nähdään tuoreella otteella suomirokkia tulkitseva Arppa sekä kovassa nosteessa olevat r&b-artistit Rosa Coste ja Hassan Maikal. R&b:n, räpin ja funkin sävyttämää modernia rockia esittävä Isaac Sene sekä raikkaasti nykypäivän poppia saamelaiseen joiku-perinteeseen ja suomalaiseen kansanmusiikkiin yhdistelevä Vildá viimeistelevät Provinssin tähän mennessä julkaistun ohjelmiston.

"Olemme onnellisia, että pääsimme jo viime kesänä julkaisemaan useita nimekkäitä esiintyjiä ensi kesän Provinssiin. Pitkään Törnävänsaareen odotetut tähdet kuten Korn, Pendulum Live, Deftones, Hassisen Kone ja Sunrise Avenue saavat tämänpäiväisen julkistuksen myötä täydennystä Provinssille aina hyvin tärkeästä kotimaisesta eturivistä. Nyt suuntaamme katseet alkuvuoteen - luvassa on vielä kymmeniä esiintyjäjulkistuksia, joiden joukosta löytyy myös useita hienoja ulkomaisia vieraita!”, iloitsee festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

VAHVISTUNEET ARTISTIT:

Korn (US) / Pendulum Live (AU) / Deftones (US) / The Sounds (SE) / Opeth (SE) / Hassisen Kone / Sunrise Avenue / Anti-Flag (US) / Aurora (NO) / Blues Pills (SE) / Hatari (IS) / Hot Milk (UK) / Perturbator (FR) / Antti Tuisku / JVG / Kaija Koo / Maustetytöt & Agents / Sanni / Stam1na / Vesala / Arppa / Beast in Black / Behm / Blind Channel / Chisu / Cledos / Erika Vikman / Gasellit / Hassan Maikal / Ibe / Insomnium / Isaac Sene / Olavi Uusivirta / Rosa Coste / Ruusut / Vesta / Vildá / Yeboyah + lisäyksiä luvassa!

www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssiTIETOA FESTIVAALISTA

Suositusikäraja: 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan kanssa.
VIP-lipun ikäraja: K-18
Lue lisää ikärajoista: www.provinssi.fi/info

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.


LIPUT

1 ja 2 päivän liput tulevat myöhemmin myyntiin.

3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle. Lastenliput tulevat myyntiin myöhemmin.

VIP-liput (K-18): Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.

Suositusikäraja: 14 vuotta
Leirintäalueen palvelut: kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.
Leirintäalueen aukioloajat: ke 29.6.2022 klo 18 - su 3.7.2022 klo 12
Osoite: Törnäväntie 22, Seinäjoki

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:
• yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

***

PALAUTTAMATTOMAT 2020 JA 2021 LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 PROVINSSISSA

Palauttamattomat 2020 ja 2021 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisenaan voimassa myös vuoden 2022 festivaaleilla.

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Vuoden 2020 tai 2021 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2022 osallistuvat saavat erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN TAI VAIHTAMINEN

Provinssiin 2020 tai 2021 ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun päivälippujen myynti alkaa.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun.

Voit päivittää lippusi (kun haluamasi lipputyypin myynti on alkanut) ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun: hei@tiketti.fi

3 PÄIVÄN LIPUT KESÄLLE 2022 NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2022 Provinssin 3pv-liput ovat nyt myynnissä. 2022 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin. Mikäli ostit festivaali- tai VIP-lipun viimeistään 30.6.2021, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä oli 16.6.2021.

PROVINSSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Provinssin tai festivaalin yhteistyökumppanin järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.