event-216809 event-216809

Lasten tapahtumat

1 PÄIVÄ PE VIP K-18


Järjestäjä:Provinssi
Paikka:Törnävänsaari, Seinäjoki
Osoite:Provinssi
Pääsymaksu:169.0

Lähde:Lippu.fi

1 PÄIVÄ PE VIP K-18

VAHVISTUNEET ARTISTIT:

To 30.6.2022
Korn (US), Antti Tuisku, The Sounds (SE), Anti-Flag (US), Beast In Black, BEHM, Blind Channel, Blues Pills (SE), Don Broco (UK), Erika Vikman, IBE, Nova Twins (UK), Stam1na, Arppa, Ege Zulu, Huora, Isaac Sene, Kuumaa, Laulun Lahja: Laura Moisio X Liila Jokelin X Kielo Kärkkäinen X Kanerva, Louie Blue, Lxandra, Lyyti, Nelli Matula, Olivera, Rosa Coste, Rosita Luu, Teini-Pää

Pe 1.7.2022
Pendulum Live (AU), Sunrise Avenue, Architects (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Gasellit, Hatari (IS), Kaija Koo, Kemopetrol, Olavi Uusivirta, POORSTACY (US), Ruusut, SANNI, Von Hertzen Brothers, Antti Autio, Bad Sauna, Knife Girl, Linda Fredriksson Juniper, Luukas Oja, Lähiöbotox, Matriarkaatti, Melo, Moon Shot, Nelma U, Pambikallio, Vildá, Wheel, Yeboyah

La 2.7.2022
Deftones (US), Hassisen Kone, JVG, Opeth (SE), Vesala, Aurora (NO), Chisu, Erin, Evelina, Maustetytöt X Agents, Mokoma, Perturbator (FR), Vesta, Cledos, F, Hassan Maikal, Kissa, Knipi, Lasten Hautausmaa, Lauri Haav, Litku Klemetti, M, MC Koo, pehmoaino, Pintandwefall, Ursus Factory, Sara, Sexmane, Stoned Statues, Suistamon Sähkö

TIETOA FESTIVAALISTA

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. VIP-lipun ikäraja on K-18. Lue lisää ikärajoista Provinssin nettisivuilta: www.provinssi.fi/info

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K18-ikäraja.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.

LIPUT

3 ja 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeeseen. Yhden päivän peruslippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

Jokaiselle päivälle on myynnissä lastenlippu (7-12 -vuotiaat). Lastenlipun ikä todistettava pyydettäessä. Sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu. Lastenlippua ei vaihdeta rannekkeeseen eli lipulla pääsee kerran sisään alueelle.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

MAJOITUKSET

Festivaaliliput ja majoitusliput myydään erikseen eli myyntiin ei tule festivaalilippu + majoitus -pakettia. Sinun tulee siis ostaa erikseen festivaalilippu ja erikseen majoituslippu. Pois lukien hotellipaketit.

HOTELLIPAKETIT

Majoittuminen tapahtuu Sokos Hotel Lakeudessa. Huomioithan, että huoneet ovat kahden hengen huoneita ja mahdollisuutta lisävuoteelle ei ole. Sisäänkirjautuminen alkaa tulopäivänä klo 15.00 ja hotellista on kirjauduttava ulos lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Erikoishintaisen hotellipaketin lipunostajan eli majoittujan nimeä ei voi muuttaa myöhemmin eikä hotellipakettia ole mahdollista peruuttaa. Paketin ostaneiden yhteystiedot toimitetaan hotellille sisäänkirjautumista varten.

Hotellipaketti kahdelle sisältää:
• Kaksi kolmen päivän pääsylippua Provinssiin
• Kahden henkilön majoituksen 2 hlön standard-luokan huoneessa 30.6.-3.7.2022 (kolme yötä) Seinäjoen Sokos Hotel Lakeudessa
• Buffetaamiaisen
• Ikäraja K-18 (alaikäinen voi majoittua huoltajan kanssa samassa huoneessa)

VIP-hotellipaketti kahdelle sisältää:
• Kaksi kolmen päivän VIP-pääsylippua Provinssiin • Kahden henkilön majoituksen 2 hlön superior-luokan huoneessa 30.6.-3.7.2022 (kolme yötä) Seinäjoen Sokos Hotel Lakeudessa
• Buffetaamiaisen
• Ikäraja K-18
• VIP-passit kahdelle hengelle (oikeuttaa sisäänpääsyn VIP-alueelle kolmena festivaalipäivänä)

CAMP PROVINSSI

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Törnäväntie 22, Seinäjoki. Suositusikäraja leirintäalueelle on 14 vuotta.

Leirintäalueelta löytyy kioski, nuotiopaikka sekä saunat, suihkut ja vessat. Tarkempaa tietoa palveluista ja Campin oheisohjelmasta julkaistaan Provinssin nettisivuilla.

Leirintäalue avaa ovensa ke 29.6.2022 klo 18 ja sulkeutuu su 3.7.2022 klo 12.

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.
HUOM! Otathan huomioon, että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. Autojen pysäköintipaikat tulevat myöhemmin myyntiin Provinssin lippukauppaan.

Camp Provinssi leirintälippu sisältää:
• yhden hengen sisäänpääsyn ja majoittumisen Camp Provinssissa koko festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi Provinssin festivaalilippu.

CAMP PROVINSSI SILENT + GREEN


Haluatko nukkua kunnon yöunet kaukana bileistä, mutta nauttia kuitenkin ihanasta leirielämästä Camp Provinssissa? Se on nyt mahdollista Camp Provinssin uudessa Silent + Green Campissa, joka sijaitsee Camp Provinssin perällä omalla rauhallisella ja hiljaisella alueellaan etäällä koko yön kestävästä juhlinnasta. Silent + Green Campissa vietetään hiljaisuutta ja vedetään hirsiä joka ilta kello 22-10. Alue on myös siisti ja vihreä omine kierrätyspisteineen ja vehreine ympäristöineen. Silent + Green Campin asiakkailla on käytössään kaikki Camp Provinssin palvelut, kuten kioski, suihkut, vessat, ensiapu. Lue lisää Camp Provinssin palveluista Provinssin nettisivuilta. Silent + Green Campin asiakkaille on lisäksi oma kierrätyspiste ja omat vessat.

Camp Provinssi Silent + Green majoituslippu sisältää:
- yhden hengen majoittumisen Silent + Green Campissa koko festivaalin ajan
- sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
- poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
Majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla Provinssin festivaalilippu.

CAMP PROVINSSI TONTTIKYLÄ

Varaa kaveriporukan kanssa Provinssin ajaksi oma tontti sähköllä ja paviljongilla aivan festivaalin sisäänkäynnin vierestä! Tonttipaikka sisältää oman tontin, johon voit ostaa lisäksi sähkön ja valmiiksi pystytetyn paviljongin. Tonttikylä sijaitsee omalla yksityisellä alueella, mutta käynti Camp Provinssiin on helppoa ja Tonttikylän asukkaat saavat nauttia kaikista Camp Provinssin palveluista.

Tonttikylä on Camp Provinssin lisäpalvelu, joten tonttivuokran lisäksi jokaisen majoittujan tulee ostaa myös Camp Provinssi-lippu.

Tuotteet ja hinnat:
Tontti S (sis. pelkkä tontti) 80,00€
Tontti M (sis. tontti + sähkö) 140,00€
Tontti L (sis. tontti + sähkö + paviljonki) 180,00€
Tontti XL (sis. 2 tonttia + sähkö) 220,00 €
Tontti XXL (sis. 2 tonttia + sähkö + paviljonki) 260,00€

Tontin koko:
Huomioithan tonttia varatessasi tontin rajallisen koon, joka on noin 3,5m x 6,5m. Yhdelle tontille mahtuu kaksi normaalikokoista 4 hengen telttaa tai yksi 4 hengen teltta ja paviljonki. Varaathan siis toisen tontin tai XL/XXL-paketin, mikäli kaveriporukkanne on isompi ja telttoja on enemmän!

Paviljongit:
Provinssin toimittamat paviljongit ovat kooltaan 3mx3m. Huomaathan, että paviljongin voi tilata vain Tonttikylään ja paviljongit ovat sallittuja alueella vain Provinssin pystyttämänä. Muualla Camp Provinssissa paviljonkien pystyttäminen on kielletty.

Koska Provinssi on ympäristöystävällinen festivaali, on voit tuoda edellisvuonna hankkimasi paviljongin Tonttikylään myös tänä vuonna. Mikäli aiot tuoda tontille oman paviljongin, siitä on ilmoitettava 15.6.2022 mennessä Provinssille osoitteeseen majoitus@provinssi.fi. Paviljonki pystytetään yhteistyössä Tonttikylän henkilökunnan kanssa. Ilman lupaa pystytetyt paviljongit puretaan ja ne saa takaisin lähtiessä.

Palvelut:
Tonttikylästä löytyy asiakkaille omat bajamajat, oma vesipiste sekä jäteastioita. Muuten Tonttikylän asiakkailla on kaikki Camp Provinssin palvelut käytössään.
Aukioloaika Camp Provinssin portit aukeavat keskiviikkona 29.6.2022 klo 18:00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 3.7.2022 klo 12:00.

Muuta tärkeää:
- Tonttikylässä pätee samat säännöt ja ohjeet, kuin Camp Provinssissakin. Luethan Camp Provinssin infon täältä: www.provinssi.fi/camp
- Käytäthän vain ulkokäyttöön soveltuvia sähkölaitteita ja jatkojohtoja
- Muualla Camp Provinssissa paviljonkien pystyttäminen on kielletty
- Tonteille ei saa tuoda autoja tai grillejä
- Sähkön jakaminen muiden, kuin XL ja XXL tonttien kesken on kiellettyä
- Jokaisella majoittujalle tulee lisäksi olla festivaalilippu + Camp Provinssi lippu.

KOULUMAJOITUS TÖRNÄVÄ

Törnävän koulu sijaitsee kivenheiton päässä festivaalialueen pääportilta, osoitteessa Törnäväntie 25, Seinäjoki. Suositusikäraja on 14 vuotta. Koululla on käytössä tavaransäilytyshuone, arvotavarat kannattaa kuitenkin viedä festivaalialueen maksulliseen narikkaan. Koulun WC:t ja suihkut ovat majoittujien käytössä. Törnävän koulumajoittujat voivat myös käyttää Camp Provinssin palveluita sekä Campin omaa sisäänkäyntiä festivaalialueelle.

Koulumajoitus Törnävä sisältää:
• yhden hengen majoittumisen Törnävän koululla koko festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
• ilmapatjan majoituksen ajan
Majoittuaksesi koulumajoituksessa sinulla tulee olla Provinssin festivaalilippu.

SORSANPESÄN MATKAILUAUTOPAIKAT JA MAJOITUSLIPUT

Sorsanpesän matkailuautopaikat sijaitsevat kivenheiton päässä festivaalialueen pääportilta, Hotelli Sorsanpesän pihassa (osoite Törnäväntie 27, Seinäjoki). Hotellilla on matkailuautopaikka-alueen käyttäjillä käytössään sähkö sekä hotellin WC ja suihkutilat. Paikoitusalue on vartioitu Provinssin toimesta.

Matkailuautopaikan lisäksi jokaisella majoittujalla pitää olla ennakkoon ostettuna Sorsanpesän matkailuautoparkin majoituslippu. Majoituslippua ei voi ostaa paikanpäältä. Jokainen majoittuja saa erillisen rannekkeen, jolla pääsee kulkemaan matkailuautoalueelle. Suositusikäraja on 14 vuotta.

Matkailuautopaikka sisältää:
• yhden matkailuauton/-vaunun pysäköinnin Hotelli Sorsanpesän parkissa festivaalin ajan
• sisäänpääsy alkaen ke 29.6.2022 klo 18
• poistuminen viimeistään su 3.7.2022 klo 12
• sähkön ja hotellin wc-tilojen ja suihkujen käytön

Jokaisella majoittujalla tulee lisäksi olla ostettuna ennakkoon Sorsanpesän matkailuautoparkin majoituslippu sekä festivaalilippu.

PARKKILIPUT

PARKKI PAPPILAN KENTTÄ 4 PÄIVÄÄ
Pappilan kenttä, Ruukintie 135

Pappilan kentän parkkiliput sisältävät autopaikan koko festivaalin ajaksi Pappilan kentällä noin 400 metrin päässä festivaalialueelta. Aluetta valvotaan järjestäjän toimesta ympäri vuorokauden. Yöpyminen autossa ei ole sallittua. Huomioithan, että autolla ei voi poistua ja sen jälkeen palata takaisin parkkiin. Parkki on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssin asiakkaille.

Parkkialue avoinna ke 29.6.2022 - su 3.7.2021
_________________________________________________________

PALAUTTAMATTOMAT 2020 JA 2021 LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 PROVINSSISSA
Palauttamattomat 2020 ja 2021 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisenaan voimassa myös vuoden 2022 festivaaleilla.

Seuraavat palauttamattomat 2020 ja 2021 liput ovat voimassa vuoden 2022 Provinssissa:
• Festivaaliliput (3 päivää, 2 päivää to-pe, 2 päivää pe-la, 1 päivä to, 1 päivä pe, 1 päivä la sekä lastenliput)
• VIP-liput (3 päivää VIP, 2 päivää to-pe VIP, 2 päivää pe-la VIP, 1 päivä to VIP, 1 päivä pe VIP, 1 päivä la VIP)
• 3 päivää hotellipaketti
• 3 päivää VIP hotellipaketti
• Camp Provinssi leirintälippu
• Camp Provinssi Silent & Green leirintälippu
• Camp Tonttikylä
• Pappilan parkkilippu

Liput ovat sellaisenaan voimassa vuoden 2022 Provinssissa. Jos siis olet ostanut jonkin yllä mainitun Provinssi 2020 tai 2021 lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2022 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2022 ihmisten juhlaan!

Seuraavat liput eivät ole voimassa vuonna 2022

Ainoastaan 2020 Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2022 festivaalilla. Näiden lippujen palautusaika on päättynyt 25.6.2020. Huomioithan, että mikäli myöhemmin myyntiin tulee samannimisiä lippuja, eivät silti aikaisemmin ostetut Marttilan koulun tai Camp Konttikylän liput ole voimassa vuonna 2022.

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA

Vuoden 2020 tai 2021 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2022 osallistuvat saavat erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Mikäli ostit festivaali- tai VIP-lipun viimeistään 30.6.2021, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen.

1 TAI 2 PÄIVÄN LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN TAI VAIHTAMINEN

Provinssiin 2020 tai 2021 ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut.

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut:

Lippupiste:
asiakaspalvelu@lippu.fi

puh. 010 633 1030 arkisin klo 10-14
Puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min
Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min

puh. 0600 900 900 ma-la klo 9-21, su 10-18
Puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä oli 16.6.2021.
Lippukauppa veloittaa palautuksesta käsittelymaksun 4,50 € / lippu. Toimituskuluja ei palauteta.

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

PROVINSSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Provinssin tai festivaalin yhteistyökumppanin järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.

_________________________________________________________

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.