event-280083 event-280083

Urheilu ja liikunta

MOTOGP 2022 KYMIRING, FINLAND - VAPAAT-HARJOITUKSET


Järjestäjä:MotoGP
Paikka:KymiRing
Osoite:Kymentie 748
47400 Kausala
Pääsymaksu:min 29.0 € - max 69.0

Lähde:Lippu.fi

MOTOGP 2022 KYMIRING, FINLAND - VAPAAT-HARJOITUKSET

MotoGP™ Grand Prix of Finland 2022, KymiRing

Heinäkuinen MotoGP™-tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Laji edustaa kansainvälisesti yhtä suurimmista urheilusarjoista, ja Suomen kilpailu on sijainniltaan pohjoisin kaikista osakilpailuista. Tapahtuman ainutlaatuisuutta lisää rata-alue, joka korkeuserojensa vuoksi tarjoaa poikkeuksellisen katselukokemuksen yleisölle.

MotoGP™ on tapahtumarikas ja nopeatempoinen urheilulaji, jossa riittää katsottavaa läpi viikonlopun. Ensimmäistä kertaa Suomessa KymiRingin uudella GP-radalla ajettavissa kisoissa ajetaan sekä MotoGP™, Moto2™ että Moto3™ -luokat.

Ohjelma:
Perjantai 8.7. Vapaat harjoitukset
Lauantai 9.7. Aika-ajot
Sunnuntai 10.7. Kilpailut

Tarkemmat ohjelmatiedot sekä kellonajat ilmoitetaan verkkosivuillamme lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Katsomoalueet ja niiden palvelut:
Alue 1: Istumakatsomo. Näkymä lähtösuoralle ja varikkosuoralle. Alueella ravintolapalvelut, anniskelualue, wc:t, screen.
Alue 2: Istumakatsomo sekä seisomakatsomo. Näkymä takasuoralle ja suureen osaan rataa. Alueella ravintolapalvelut, anniskelualue, wc:t, screenit.
(Alue 3: Fanikatsomot. Kansainvälisten fan clubien kautta varattavissa.)
Alue 4: Seisomakatsomo. Laaja katsomoalue tarjoaa näkymän useasta kohtaa rataa. Alueen länsipäädyssä ravintolapalvelut, anniskelualue, wc:t, screenit.

Kullakin pääsylipulla on kulkuoikeus siihen merkitylle katsomoalueelle.
Istumakatsomot eivät ole katettuja. Istumapaikat on numeroitu ja paikkanumeron löydät pääsylipustasi.
Huomioithan, että pääsylippu sisältää pysäköinnin ja / tai shuttle-bussikuljetuksen tapahtuma-alueelle. Pysäköintialueiden ja shuttle-bussien pysäkkien sijainnit ilmoitetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Pyörätuoli- sekä saattajapaikat sijaitsevat katsomoalueella 2.
Jos liikut pyörätuolilla tai muulla apuvälineellä, on sopivin lipputyyppi pyörätuolikatsomon lippu.

Pyörätuolilla tai muulla apuvälineellä liikkuva kävijä: huomaathan, että kulkuväylät rata-alueella eivät ole asfaltoituja, vaan suurimmaksi osaksi sorapohjaisia. Tapahtuman henkilökunta auttaa tarvittaessa mielellään siirtymissä.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi.
7 – 12 -vuotiaat lasten lipulla.
Huomaathan, että alle 7-vuotiaalle ei istumakatsomosta ole varattu omaa istuinpaikkaa – ostathan myös alle 7-vuotiaalle oman lasten lipun, mikäli haluat varata hänelle oman istuinpaikan istumakatsomosta.


Yli 50 hengen ryhmävarauksissa, ota yhteyttä VIP- ja ryhmämyyntiin Heidi Salomäki, puh. +358 44 357 7913, heidi.salomaki@lahtievents.fi

Iitissä sijaitseva KymiRing on Pohjois-Euroopan ainoa FIM:n ja FIA:n korkeimmat vaatimukset täyttävä GP-rata. 4,5 km pituisen radan korkeuserot ovat noin 18 metriä, mikä takaa erinomaisen katsojaystävälliset olosuhteet seurata ajoja. 21 kaarretta sisältävän radan 1,1 kilometrin pituinen takasuora on pisin GP-ratojen suora Euroopassa.

Lisätietoja www.finlandmotogp.fi