event-279538 event-279538

Lasten tapahtumat

POWER FESTIVAL - 2 PÄIVÄÄ VIP PE-LA K-18


Järjestäjä:Power Festival
Paikka:Fortum puisto
Osoite:Imatra
Pääsymaksu:249.9

Lähde:Lippu.fi

POWER FESTIVAL - 2 PÄIVÄÄ VIP PE-LA K-18

Power Festival on poikkeuksellisen idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä järjestettävä musiikkifestivaali. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä legendaarisen Imatranajon yhteydessä, jota on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1962 lähtien. Festivaalin esiintyjäkattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä.

Imatralla nähdään Emma-palkittu, kultaa ja moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien tekijä Reino Nordin, Suomi-rockin ja –punkin ikitoteemi Pelle Miljoona Band, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen sielu ja sydän, energinen rock-ikoni Remu Aaltonen ja hänen luotsaamansa Remu Plays Hurriganes ja tuplaplatinaa albumeillaan myynyt, suoratoistopalveluissa yli 200 miljoonan kuuntelukertoja saavuttanut ja lukuisia kertoja Spotifyn ykköseksi kivunnut Mikael Gabriel.

Mukana on myös kansainvälisesti menestynyt, mm. Bomfunk MC’s –yhtyeen ja Daruden taustavaikuttajana tunnettu muusikko ja musiikkituottaja JS16 eli Jaakko Salovaara solistinaan elektronista musiikkia esittävän Mighty
44 –yhtyeen laulusolisti Mr.B. - JS16 on luvannut esittää Power Festivalilla niin vanhoja klassikoita kuin aivan uutta, ennenkuulumatonta musiikkituotantoaan.

Jo aiemmin Power Festivalin esiintymiskattaukseen on vahvistettu suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää –tv-ohjelmassakin nähty ABREU (Anna Abreu), rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmo’s Cosmos.

Sähäkkä ja rouheaääninen BESS tavoittelee UMK-kappaleellaan ”Ram pam pam” Suomen edustajan paikkaa Eurovision laulukilpailussa, joka järjestetään Torinossa, Italiassa toukokuussa. Menestyksen merkit ovat ilmassa, sillä ”Ram pam pam” ehti jo nousta Suomen Spotify--listan ykköseksi.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu festivaali, joka tarjoaa viikonlopun täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. Festari on täynnä elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka - ja juomaelämyksiä, sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa, toimi ajoissa varmista pääsysi Kaakkois-Suomen huikeimpaan festarikokemukseen!
www.powerfestival.fi

Power Festival VIP liput sisältävät:
Oma sujuva ja nopea sisäänkäynti festivaaleille
Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
Power Festival laadukas VIP buffet omalla VIP – alueella
Power Festival VIP – alueen laadukkaat palvelut
Oma anniskelualue
Omat erilliset WC – tilat

Power Festival VIP -pöytäpaketit sisältävät:
Oma sujuva ja nopea sisäänkäynti festivaaleille
Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
Power Festival laadukas VIP buffet omalla VIP – alueella
Power Festival VIP – alueen laadukkaat palvelut
Oma anniskelualue
Omat erilliset WC – tilat
Oma pöytä ja penkit tapahtuman VIP-alueelta
Mahdollisuus tilata tarjoilua ennen festivaalia
6KPL VIP-liput