event-218177 event-218177

Musiikki, Messut ja markkinat

Ruisrock 2022


Järjestäjä:Ruissalo
Paikka:Ruissalo
Osoite:
21200 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Ruisrock 2022

RUISROCK 2022 - LIPUT & INFO

Seuraava Ruisrock juhlitaan Turussa 8.–10.7.2022

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista ravintolapalveluista luonnonkauniissa Ruissalon Kansanpuistossa.

OHJELMA:
Pe 8.7.
Major Lazer (US)
A36
Anne-Marie (UK)
girl in red (NO)
JVG
Blind Channel
Gettomasa
Mikael Gabriel
Olavi Uusivirta
Ruusut
Vesala
william
Arppa
costee
F
Luukas Oja
Mouhous
NCO
Viivi
Yeboyah
Younghearted

La 9.7.
Martin Garrix (NL)
Polo G (US)
Clairo (US)
Antti Tuisku
Abreu
BEHM
Chisu
Evelina
Ellinoora
Gasellit
ibe
Maustetytöt X Agents
SANNI
Hassan Maikal
Ida Paul & Kalle Lindroth
Jesse Markin
Louie Blue
MC KOO
Pihlaja
Rosa Coste

Su 10.7.
Megan Thee Stallion (US)
Playboi Carti (US)
The Kid LAROI (AU)
beabadoobee (UK)
The Ark (SE)
Turnstile (US)
Haloo Helsinki!
Tehosekoitin
Erin
Kaija Koo
Pyhimys
Erika Vikman
jambo
Kissa
Kube
Sexmane
Ursus Factory

+ Lisää artistijulkistuksia on luvassa pian.

Facebook | Twitter | Instagram

Vuoden 2021 ja 2020 lippujen palautus on päättynyt. Vuoden 2021 ja 2020 liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.
Lisätietoa Ruisrockin lipuista.Lippujen varausaika 4 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Lipulla pääsee sisään kerran päivässä, joten säilytäthän lippusi huolella. 

Yritysliput:
Jos haluat ostaa yrityksellesi enemmän kuin neljä lippua, olethan yhteydessä osoitteeseen: sara@ruisrock.fi.


VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

Ruisrock plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock plus -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin ja festaribussin käytön. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia, sillä ne vaihdetaan henkilökohtaiseen passiin ja rannekkeeseen.

LEIRINTÄLIPUT 

Artukaisten leirintä

Jos olet ostanut lipun Artukainen Campingiin 2021 tai 2020, voit palauttaa lipun www.tiketti.fi/palautalippuja.

Leirintäalue on avoinna to 7.7. klo 18:00 - ma 11.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Matkustajailmoitus täytetään verkkolomakkeena, joka lähetetään leirintälipun ostajan sähköpostiin kaksi viikkoa ennen leirintäalueen avautumista.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Go Green Camping!
Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping! Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10€ pantin kun kuittaat itsesi ulos. Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon.

Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.


Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Lue lisää festivaalin saavutettavuudesta: www.ruisrock.fi/saavutettavuus

Jokainen on tervetullut Ruisrockiin omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kommentoi tapahtumaa (0)