event-276003 event-276003

Lasten tapahtumat

KNOTFEST - LAUANTAI


Järjestäjä:Knotfest
Paikka:Turku
Osoite:Artukaisten kiitotie
20100 Turku
Pääsymaksu:min 99.0 € - max 249.0

Lähde:Lippu.fi

KNOTFEST - LAUANTAI

SLIPKNOTIN JA NIGHTWISHIN TÄHDITTÄMÄ KNOTFEST-METALLIFESTIVAALI SUOMEEN ELOKUUSSA 2022
Slipknotin elokuulle 2021 suunniteltu suurkonsertti siirtyy ensi vuoteen ja laajenee kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Tapahtuman musiikkiohjelmistoon ovat vahvistuneet myös Bring Me The Horizon (UK), Arch Enemy (SE), Stam1na ja Blind Channel.

Yhdysvaltalaisyhtye Slipknotin kehittämä, vuodesta 2012 alkaen ympäri maailmaa järjestetty Knotfest saapuu ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin: Maailman tunnetuimpiin raskaan musiikin festivaaleihin lukeutuva Knotfest saapuu Turkuun perjantaina ja lauantaina 12.–13.8.2022. Festivaalin liput ovat myynnissä nyt Lippupisteessä.

Kaksipäiväisen Knotfestin ensimmäisen ohjelmajulkistuksen kärkinimet ovat tapahtuman itseoikeutettu pääesiintyjä ja lauantain festivaalipäivän huipentava modernin metallin uranuurtaja Slipknot sekä perjantain pääesiintyjänä nähtävä kansainvälisesti menestynein suomalaisyhtye Nightwish. Perjantain artistikattausta täydentää kotimainen metalliylpeys Stam1na. Lauantaina festivaalipäivää tähdittävät myös brittiläinen metalcore-suuruus Bring Me The Horizon, melodisen death metalin ehdottomaan kärkikastiin lukeutuva ruotsalaisyhtye Arch Enemy sekä räjähtävään kansainväliseen suosioon Euroviisujen siivittämänä noussut Blind Channel. Tapahtuman musiikkitarjonta täydentyy vielä myöhemmin

Genrensä huippunimien lisäksi Knotfest rakentuu teemaan liittyvän elämyksellisen ohjelman kautta kokonaisvaltaiseksi metallikarnevaaliksi. Festivaalilla on koettavissa mm. interaktiivinen Knotfest-museo, jossa Slipknot-fanit pääsevät kokemaan bändin yli 20-vuotista historiaa valokuva- ja merchandise-näyttelyn ja kuvausseinän kautta.

”Slipknotin suurkonsertti oli jo itsessään todella kova julkistus Turkuun, mutta vielä sen muuntautuminen legendaariseksi kaksipäiväiseksi Knotfestiksi tekee tapahtumasta ehdottomasti ensi kesän kovimman raskaamman musiikin kohokohdan Suomessa”, iloistee turkulaisen Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen.
 Festivaalin liput ovat myynnissä nyt osoitteessa www.lippu.fi/knotfest.

Slipknot elokuulle 2021 Turkuun suunniteltu suurkonsertti siirtyy vuoteen 2022 osaksi Knotfestia. Konserttiin ostetut liput ovat sellaisinaan voimassa Slipnotin esiintymispäivänä lauantaina 13.8.2022. Jo ostetut liput on myös mahdollista päivittää 21.11.2021 asti Knotfestin 2 päivän lipuiksi maksamalla lipputyyppien välinen hintaero. Tämän jälkeen lipputyyppien päivitys on mahdollista maksamalla lipputyyppien välinen hintaero sekä palvelumaksu 15 EUR/tilaus. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, voi ostetut liput myös palauttaa ostopaikkaan 21.11.2021 asti.

Knotfestin Turussa sijaitsevasta tapahtuma-alueesta sekä aikatauluista kerrotaan lisää festivaalin lähestyessä. Festivaalin järjestelyistä vastaavat Fullsteam Agency ja Sunborn Live.

KNOTFEST
Pe 12.8.2022 Nightwish, Stam1na + lisää ohjelmaa julkistetaan myöhemmin

La 13.8.2022 Slipknot (US), Bring Me The Horizon (UK), Arch Enemy (SE), Blind Channel + lisää ohjelmaa julkistetaan myöhemmin

Ikäraja: Ei ikärajaa / K-18

www.slipknot1.com
www.nightwish.com
www.bmthofficial.com
https://archenemy.net
https://www.stam1na.com
https://www.blindchannelofficial.com
https://www.sunbornlive.fi
https://www.fullsteam.fi

LIPUT:
Slipknotin ja Nightwishin tähdittämän Knotfest -metallifestivaalin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä osoitteessa www.lippu.fi/knotfest 21.11. klo 9:00 Kaikkiin lippuihin lisätään tilausmaksu alk. 1 € / tilaus. Lipun hintaan sisältyy palvelumaksu. Alla olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

a) Golden Circle -liput, alk. 149€
Golden Circle -lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja ne oikeuttavat pääsyyn lähimpänä lavaa olevalle alueelle. Myynnissä on sekä ikärajattomia että K-18 lippuja. Golden Circle -alue on käytössä vain lauantaina. Kahden päivän Golden Circle -lippu oikeuttaa sinulle perjantaina sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle ja lauantaina sisäänpääsyn lisäksi pääsyn lavaa lähempänä olevalle Golden Circle -alueelle.

1 PV 149 €
2 PV 199 € (huom. Golden circle on vain Slipknot-päivänä)

b) Normaalit konserttiliput, alk. 99€
Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle lukuun ottamatta Golden Circle- ja VIP-alueita. Myynnissä sekä ikärajattomia että K-18 lippuja.

1 PV 99 €
2 PV 149 €

c) VIP-liput, alk. 249€
VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja ne oikeuttavat pääsyyn viihtyisälle ja erikseen rajatulle, laadukkailla ruoka- ja juomapalveluilla varustetulle VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on varattu oma sisäänkäyntikaista konserttiin. VIP-alueen ikäraja on 18 vuotta. VIP-liput hinta ei sisällä ruokaa tai juomaa. VIP-lipuilla ei ole pääsyä Golden Circle -alueelle. VIP-lippujen myynti yli 10 hengen ryhmille: sales@sunborn.fi.

1 PV 249 €
2 PV 299 €

d) Pyörätuoliliput, alk 99€
Pyörätuolilippu oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle sekä siellä sijaitsevaan erilliseen pyörätuolikatsomoon. Pyörätuolilippuja on myynnissä vain rajallinen määrä. Liput myydään ikärajattomina. Pyydämme, että pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat ostavat konserttiin ainoastaan pyörätuolilippuja.

1 PV 99 €
2 PV 149 €

Virtuaalijono / sivun päivittäminen
Ruuhkatilanteissa lippu.fi-verkkokauppaan aktivoituu automaattisesti virtuaalijono. Jonotusikkuna aukeaa heti lipunvalinnan jälkeen ennen ostoskoriin siirtymistä. Ostoprosessissa pääsee etenemään siinä järjestyksessä, missä on aloittanut jonottamisen. Sivun päivittäminen ei nopeuta jonon etenemistä. Verkkokauppaan kannattaa kirjautua/rekisteröityä valmiiksi jo ennen myynnin alkamista.

PYÖRÄTUOLILIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN
Alkuperäiseen Slipknotin konserttiin ostetut liput käyvät Knotfestin lauantaipäivälle sellaisenaan, lipun haltijoiden ei siis esimerkiksi tarvitse vaihtaa lippujaan. Asiakkaiden on mahdollista myös päivittää Slipknot-lippunsa kahden päivän festivaalilipuksi maksamalla lippujen hinnan välinen erotus. Liput on mahdollista päivittää kahden päivän lipuiksi pelkällä lippujen hinnan välisellä erotuksella 21.11.2021 saakka, jonka jälkeen lippumuutoksiin lisätään päivitysmaksu 15€ / tilaus. Pidämme jo lipunostaneille pyörätuoliasiakkaille perjantain pyörätuolipaikkoja varauksessa maanantaihin 27.9. klo 11:00 saakka, jotta voimme taata että kaikki jo lipunostaneet pyörätuoliasiakkaat saavat mahdollisuuden halutessaan päivittää lauantain lippunsa kahden päivän Knotfest -lipuksi. Lippuja on siis mahdollista päivittää ilman päivitysmaksua 21.11.2021 saakka ja sen jälkeen 15€ päivitysmaksulla, mutta emme voi taata että kahden päivän pyörätuolilippuja on 27.9. jälkeen enää saatavilla pyörätuolilippujen pienen kiintiön vuoksi.

Mikäli haluat päivittää lauantain pyörätuolilippusi kahden päivän Knotfest -lipuksi, pyydämme teitä olemaan yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun 27.9. klo 11:00 mennessä. Alla lisää tietoa lippujen päivittämisestä, sekä Lippupisteen asiakaspalvelun yhteystiedot.

LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN

Jos sinulla on alkuperäiseen Slipknotin konserttiin ostettu lippu ja haluaisit osallistua tapahtumaan molempina päivänä, on konserttilippu mahdollista päivittää Knotfestin 2pv-lipuksi.

Voit päivittää lippusi joko samaan tai kalliimpaan lipputyyppiin maksamalla lippujen hinnan välisen erotuksen. Lippujen päivittämisestä ei peritä palvelumaksuja, jos teet päivityksen viimeistään 21.11.2021. Tämän jälkeen lippumuutoksiin lisätään lippujen hintaerotuksen lisäksi lippukaupan palvelumaksu, joka on 15€ / tilaus.

Lippujen päivittäminen tapahtuu soittamalla Lippupisteen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun numerot:

0600 900 900 (ma-pe klo 9-21, su 10-18) puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm, jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti)

010 633 1030 (ma-pe 10-14, puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min, jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti).

Lipun päivittäminen on mahdollista maksaa puhelun yhteydessä joko Mobile Paylla tai maksukortilla. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa laskun sähköpostiin. Maksukorteista käyvät Visan sekä Mastercardin credit / debit kortit.

Mikäli sinulla on tilauksessa useampia lippuja, joista vain osa halutaan päivittää, voit olla yhteydessä yllä mainittuihin Lippupisteen palvelunumeroihin. Huomioithan, että pelkät lippupalautukset tulee tehdä alla olevien ohjeiden mukaan palautuslinkin kautta.

Lippua ei voi vaihtaa edullisemman hintaluokan kahden päivän lipuksi, eli esimerkiksi yhden päivän VIP-lippua ei voi päivittää kahden päivän peruslipuksi tai Golden Circle -lipuksi, vaan se täytyy päivittää kahden päivän VIP-lipuksi

Muistutamme, että jos sinulla on vuodelle 2021 ostettu Slipknotin konserttilippu ja haluat osallistua Knotfestiin vain Slipknotin esiintymispäivänä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Säilytä alkuperäinen lippusi ja voit osallistua Knotfestiin lauantaina.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN
Alkuperäiseen Slipknotin konserttiin ostettujen lippujen palauttaminen on mahdollista 21.11.2021 saakka. Voit palauttaa lippusi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Asiakkaalle palautetaan lipuista hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

Mikäli sinulla on samassa tilauksessa useampia lippuja, joista osa halutaan palauttaa ja osa säilyttää, voit linkin kautta syöttää palautuskenttiin vain niiden lippujen koodit, jotka halutaan palauttaa. Lippukoodit, joita ei ole syötetty palautuslinkin kautta lomakkeeseen jäävät automaattisesti voimaan ja ovat näin ollen valideja tapahtumapäivänä. Mikäli haluat palauttaa osan lipuista ja päivittää osan, toimi yllä olevan ”lippujen päivittäminen” -kappaleen ohjeiden mukaan.

TÄRKEÄÄ LIPPUTIETOA:
Ethän jaa valokuvaa lipustasi missään, jotta lippusi lippukoodia / numerosarjaa ei pystytä kopioimaan tai väärinkäyttämään. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä kuin tapahtuman virallisesta lippukaupasta Lippupisteestä. Mikäli ostat liput jälkimarkkinoilta, emme voi taata niiden olevan aitoja ja voimassaolevia. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan.

Yhden päivän lippua ei vaihdeta rannekkeeseen, päivälipulla pääsee alueelle kerran sisään. Kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa pääsyn sisälle tapahtuma-alueelle molempina päivinä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Jos olet ostanut PDF-lipun, niin muistathan ladata lipun puhelimeesi ennen konserttialueelle saapumista. Kuvakaappaus lipusta ei kelpaa, sillä päätelaitteet lukevat vain alkuperäisiä PDF-tiedostoja.

ESTEETTÖMYYS JA AVUSTAJAT:
Tasaisella tapahtuma-alue on helppoa liikkua myös esteettömästi. Tapahtuma-alueelta löytyy inva-vessoja. Päivitämme tarkempia infoja esteettömyyteen liittyen konsertin lähestyessä.

Avustajaa tarvitsevat konserttivieraat (esim. pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat, näkövammaiset, tulkkia tarvitsevat kuulovammaiset) voivat tuoda mukanaan yhden avustajan. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla vammaiskortilla tai muulla vakiintuneella todistuksella.

Erityistä avustamista tarvitsevien henkilöiden pyydetään olemaan yhteydessä tapahtuman järjestäjiin viimeistään kaksi viikkoa ennen konserttia, jotta voimme varmistaa tarvittavan avun saamisen (esimerkiksi työskentelytilan järjestäminen kuulovammaisten tulkeille).

Huom! Turvallisuussyistä Golden Circle -alueelle ei voida ottaa pyörätuoliasiakkaita. Pyydämme pyörätuoliasiakkaita ostamaan ainoastaan pyörätuolilippuja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää esteettömyyteen liittyen, olethan yhteydessä info@fullsteam.fi.

TAPAHTUMA JÄRJESTÄJÄT:
Konsertin järjestävät yhteistyössä Fullsteam Agency (www.fullsteam.fi) ja Sunborn Live (www.sunbornlive.fi).

_________________________________________________________

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.