event-272239 event-272239

Musiikki

Kolmas Nainen -juhlakonsertti


Järjestäjä:Alavuden pesäpallokenttä
Paikka:Alavuden pesäpallokenttä
Osoite:Kirkkotie 10
63300 Alavus
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Kolmas Nainen -juhlakonsertti

Kolmas Nainen juhlistaa 40-vuotista uraansa kotikylän juhlakeikalla elokuussa 2022

Mukana myös Dr. Feelgood (UK) ja Juliet Jonesin Sydän

6.8.2022 Alavuden pesäpallokentällä kuullaan ainutlaatuinen hittikavalkadi oman kylän poikien esittämänä, kun Kolmas Nainen -yhtye juhlii pyöreitä – tai ainakin melkein, onhan bändin alku aina liukuva käsite. Neljän vuosikymmenen aikana kirjoitetut hittibiisit ovat olleet joka tapauksessa soundtrackina monien fanien elämässä, joten nostalgialla vahvasti latautunut spektaakkeli on taattu.

"Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen! Ja että vieläkin teemme uutta musiikkia omaksi iloksemme ja ajatuksiemme selvittämiseksi", laulaja Pauli Hanhiniemi iloitsee ja jatkaa: "No mutta näin tässä on kuitenkin käynyt, ja sitä sietää kyllä juhlistaa konsertilla kotikylillä Alavudella. Toiveissa ja tavoitteena on kunnon kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä!”

Juhlatapahtuman vieraina ennen Kolmannen Naisen keikkaa nähdään Juliet Jonesin Sydän sekä brittiläinen Dr. Feelgood, joka itsekin viettää tänä vuonna jo 40-vuotisjuhliaan; perustettiinhan bändi vuonna 1971 Canvey Islandissa Essexissä. Vaikka välimatkaa brittivieraiden ja Pohjanmaan välillä on melkoisesti, ovat Kolmas Nainen ja Dr. Feelgood seikkaileet samassa sähkökitaraboogien värittämässä musiikkiperheessä läpi vuosikymmenten, ja Kolmas Nainen -yhtye onkin saanut nauttia myös "Alavuden Dr. Feelgood" -lempinimestä bändin ensilevytyksestä alkaen.

Tutun kuusihenkisen poppoon lisäksi lavalla tullaan näkemään tunnettuja vierailijoita, jotka paljastetaan vasta tuonnempana.

Vuonna 1982 virallisesti perustetun ja kaksi vuotta myöhemmin Rockin SM-kisoista suurempaan maineeseen nousseen Kolmannen Naisen jo ikivihreiksi muotouneisiin biiseihin lukeutuvat muun muassa Tästä asti aikaa, Elämän tarkoitus, Niin sen täytyi olla, Tango Taisteluni, Äiti pojastaan pappia toivoi, Valehtelisin jos väittäisin sekä Hyvää ja kaunista, jotka lukeutuvat myös maan karaokebaarien ykkösbiiseihin kansallislaulujen tapaan.

Kolmas Nainen on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisin Linjassa julkaistiin vuonna 2019.

Kolmas Nainen on:

Pauli Hanhiniemi, laulu, koskettimet, huuliharppu & haitari
Pasi Kallioniemi, rummut & laulu
Sakari Pesola, kitara & laulu
Timo Kivikangas, kitara
Raimo Valkama, basso
Timo Löyvä, kitara & laulu

www.kolmasnainen.netPriority-lippu sisältää:
- Sisäänpääsy tapahtuman VIP alueelle
- VIP-alueella omat saniteettitilat

VIP-lippu sisältää:
- Sisäänpääsy tapahtuman VIP alueelle,
- VIP-ruokailu
- VIP alueella omat saniteettitilat
- VIP-passi

VIP-lippua ei voi maksaa kulttuurieduilla