event-290036 event-290036

Näyttelyt

Mathias Sandberg Trio - The Doctor


Järjestäjä:Kuusamon kotiseutumuseo
Paikka:Kuusamon kotiseutumuseo
Osoite:Kuusamo
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Mathias Sandberg Trio - The Doctor

Kesän konsertit kotiseutumuseolla jatkuvat torstaina 11.8.2022 klo 18. Vuoron saa jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista".

Sandberg kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sandbergin pitkään odotetulla levyllä The Doctor kuullaan hänen omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa. Levy on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

Mathias Sandberg Trio:
Mathias Sandberg, kitara
Zacharias Holmkvist, basso
Stefan Brokvist, rummut

Liput 10/5 euroa museolta.

Kommentoi tapahtumaa (0)