event-289984 event-289984

Näyttelyt

Suomen Taiteilijat ry 54.Vuosinäyttely


Järjestäjä:Suomen Taiteilijat ry
Paikka:Kaapelitehdas Valssaamo
Osoite:Tallberginkatu 1 B
00180 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Suomen Taiteilijat ry 54.Vuosinäyttely

Suomen Taiteilijat ry on valtakunnallinen taiteilijayhdistys ammatti- ja harrastetaiteilijoille. Taiteenaloja edustavia jäseniä yhdistyksessä on yli 400 taiteilijaa. Tuemme myös uuden taidesuunnan, Encaustic vahataiteen, kehittymistä Suomessa jaoston ja näyttelyiden kautta.
Keskitymme tuomaan jäsentaiteilijoita ja heidän taidetta esille. Järjestämme vuosittain jyrytetyn Vuosinäyttelyn ja useita teemanäyttelyitä Suomessa hyvillä näyttelypaikoilla pienin kustannuksin taiteilijalle. Julkaisemme Kuukauden taiteilija -esittelyä nettisivuillamme ja somessa. Joka viides vuosi julkaisemme kirjana taiteilijamatrikkelin. Yhdistyksen jäseneksi voi hakea teosnäytteiden kera nettisivujemme kautta.
54. Vuosinäyttely on kattaus suomalaista taidenäkemystä 156 taiteilija voimin. Esillä on maalauksia, veistoksia ja ohjelmointitaidetta. Näyttelyn jyryttäjä ja ripustussuunnittelija on kuvataiteilija Tero Annanolli. Tule nauttimaan lähes kahden sadan taideteoksen keskelle hyvästä olosta ja taiteesta.Avoinna: ma-pe 12-18, la-su 12-16


Kommentoi tapahtumaa (0)