event-290995 event-290995

Tanssi

Break the Fight - Burn the Floor!


Järjestäjä:Maijansali, Keskustakirjasto Oodi
Paikka:Maijansali, Keskustakirjasto Oodi
Osoite:Töölönlahdenkatu 4
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.37,50

Lähde:Tiketti

Break the Fight - Burn the Floor!

Burn the Floor! Yhtenä lähtökohtana lavaesitykselle ovat urbaanit kadut, lapsuuden muistot ja rytmit, tanssi joka nosti meidät valoon. Meistä tuli toimistotyöntekijöitä, asianajajia, siivoojia ja tanssijoita, mutta se mikä lopulta tuo meidät yhteen, on tanssi ja rytmi. Niistä tämä teos on tehty. Laitetaan lattia allamme palamaan! Muistot ovat kuin paloarpia, sellaisia joita kannamme sisällämme päiviemme loppuun. Mutta rytmi saa meidät jatkamaan. Päivien rytmi, hengityksen rytmi, kehojemme rytmi.

Tule kokemaan tanssitaiteilija ja koreografi Arja Tiilin 30-vuotistaiteilijajuhla ja Break the Fight! juhlagaala. Ohjelmassa on uusi kantateos Break the Fight - Burn the Floor!, joka breikkaa koulukiusaamista vastaan ja vie myös väkivallattomuuden sanomaa kouluille hip hop -kulttuurin keinoin koulukiertueilla. Juhlassa esiintyy BTF- toiminnan artisteja ja katukulttuurin huippuja, kuten kovassa nousussa oleva rap-artisti Hassan Maikal, joka on esiintynyt jo vuosia Break the Fight! tapahtumissa.

Lisätiedot:

Arja on toiminut tanssitaiteilijana niin Ruotsissa kuin Suomessa jo vuodesta 1991 ja on Arja Tiili Dance Companyn taiteellinen johtaja. Arjalla on laaja kokemus tanssitaiteesta niin esiintyjänä kuin koreografi-ohjaajana kuten myös tapahtumatuottajana. Tiili suunnittelee erilaisia esitys- ja työpajakonsepteja, joista yksi on Break the Fight! BTF -taidetoimintamalli.
Lue lisää täältä.

Niin Arja kuin Hassan ovat molemmat kotoisin betonilähiöistä Itä-Helsingistä. Hassan Kontulasta ja Arja Myllypurosta. Break the Fight! BTF - Mahdollisuus kuulua - hanke 2018-2022 oli paluu juurille Itä-Helsinkiin, jonne veimme maksutonta hip hop - kulttuurin harrastus- ja taidekummitoimintaa kouluille ja nuorisotaloille.

Break the Fight® Breikkaa koulukiusaamista vastaan on Arja Tiili Dance Companyn käynnistämä taidetoimintamalli, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja näyttämötaiteen keinoin. Break the Fight® -toiminta ammentaa inspiraatiota hiphop-kulttuurista. Lapsille ja nuorille tarjotaan maksuttomia mahdollisuuksia luoda, onnistua ja liikkua yhdessä.

Katso: Hassan Maikal Yksinäistä

Katso: Hassanin tarina Kontulasta

Arja Tiili Facebook
Arja Tiili Twitter
Arja Tiili Vimeo

Hassan Maikal Instagram

Break the Fight Facebook
Break the Fight Instagram

Break the Fight YoutubeLiput ovelta, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kommentoi tapahtumaa (0)