event-290981 event-290981

Urheilu ja liikunta

Helsinki Seagulls Kausikortit 2022-2023


Järjestäjä:Töölön kisahalli
Paikka:Töölön kisahalli
Osoite:Paavo Nurmen kuja 1 C
00250 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Helsinki Seagulls Kausikortit 2022-2023

Helsinki Seagulls Kausikortit kaudelle 2022-2023!

Valmistautuminen uuteen kauteen on startattu ja nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa paikkasi jokaisessa tulevan kauden ottelussa ennakkoon!

Valittavanasi on aiemmilta kausilta tuttuun tapaan monia eri kategorioita, jotta voit varmistaa paikkasi kaikissa Seagullsin kuumissa kotiotteluissa juuri sieltä mistä haluat.

Voit hankkia kausikortin joko kaikkiin runkosarjan otteluihin tai Full Season -kortin, jolla pääset myös pudotuspeleihin.

Nooa Säästöpankki VIP - kausikortilla pääset kokemaan täydellisen otteluelämyksen jokaisessa kotiottelussa ja nauttimaan runsaista tarjoiluista aina puoli tuntia ennen ottelun alkua avautuvassa Nooa Säästöpankki VIP-tilassa.

Kaikki kausikortit ovat voimassa myös Töölön kishallilla pelattavissa Suomen Cupin otteluissa,

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS

Postitamme kausikortin ilmoittamaasi osoitteeseen!
Valitsemasi toimitustapa koskee ainoastaan väliaikaista kausikorttia, joka käy otteluihin, ennen postitettavan kausikortin saapumista.

Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi. Lipun toimituksesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteyttä hei@tiketti.fi .

Facebook | Twitter | Instagram @helsinkiseagullsKausikortit ovat myynnissä rajoitetun ajan.

Liput ovat henkilökohtaisia. Lipunostaneiden tiedot välitetään tapahtuman järjestäjälle kausikorttien painamista varten.

Kausikortit yrityksille: Mikäli olisit kiinnostunut ostamaan kausikortin yritykselle voitte olla yhteydessä osoitteeseen info@helsinkiseagulls.net tai puhelimitse 0300 870 330

HUOM! Mikäli ostat koko kauden kausikortin, ei koko kauden kausikortteja korvata jos Seagullsin kausi päättyy runkosarjaan.

Hinnasto:

Kausikortit, runkosarja:

ABC-katsomot:
Rivi 1-5 alk. 264€, rivi 6-10 alk. 254€, rivi 11-16 alk. 199€.

E-katsomo:
alk. 429€, toisen rivin lisä +20€

F-katsomo:
alk. 364€, 1 & 2 rivin lisä
+20€

Kausikortit, full season:

ABC-katsomot:
Rivi 1-5 alk. 344€, rivi 6-10 alk.334€, rivi 11-16 alk. 279€.

E-katsomo:
alk. 529€
, toisen rivin lisä +20€

F-katsomo:
alk. 449€
, 1 & 2 rivin lisä +20€

Nooa Säästöpankki VIP:
alk. 1190€

Nooa Säästöpankki VIP - kausikortti sisältää istumapaikan numeroiduilla paikoilla, tarjoilun Nooa Säästöpankki VIP-tiloissa sekä lehdistötilaisuuden jokaisen kotiottelun jälkeen.

Nooa Säästöpankki VIP-kausikortilla pääsee VIP-tilaan 30 min ennen ottelun alkua, jolloin tarjolla on Ravintola Hookin tarjoama runsas lämminruokatarjoilu ennen ottelun alkua.

Tarjolla on myös aina vegaaninen kasvisruokavaihtoehto. VIP-tilassa on myös kattava juoma- ja snack-tarjoilu aina kolmannen jakson alkuun saakka.

Kommentoi tapahtumaa (0)