event-295158 event-295158

Elokuva ja kirjallisuus

Jag är Zlatan (Minä Zlatan) K7


Järjestäjä:Kannusali
Paikka:Kannusali
Osoite:Kannusillankatu 4
02770 Espoo
Pääsymaksu:10

Lähde:Tapahtumainfo

Jag är Zlatan (Minä Zlatan) K7

Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt. Med talang, hårt arbete och en stark tro på sig själv och sin livsdröm tog han sig till toppen, trots en rad motgångar längs vägen.

Minä, Zlatan on uskomaton altavastaajan tarina pahamaisen rosengårdilaislähiön pojasta, joka raivasi tiensä suureen maailmaan tahdonvoimalla, kovalla työllä ja uskolla omiinkykyihinsä. Elokuva vie katsojan Malmön lähiöiden sorakentiltä suurimpien jalkapalloseurojen jättistadioneille. Zlatan on osoittanut, että kaikki on mahdollista ja että kuka tahansa voi saavuttaa menestystä.

Suorasukainen jalkapallotähti ei syntynyt maajoukkueen ylistettynä sankarina. Hänen piti taistella vastoinkäymisestä toiseen sekä yksityiselämässään että urheilun saralla saavuttaakseen suuren unelmansa, joka johti satoihin maaleihin, maaotteluihin ja huimaaviin siirtosummiin. Zlatanista tuli yksi maailman suurimmista jalkapalloikoneista ja puhutuin ruotsalainen, joka koskaan on elänyt.

Elokuva on ruotsinkielinen ja siinä on suomenkielinen tekstitys.


Kommentoi tapahtumaa (0)