event-293043 event-293043

Lasten tapahtumat

LAURI HAAV, KERUBI JOENSUU


Järjestäjä:Lauri Haav
Paikka:Kerubin Kellari
Osoite:Siltakatu 1
80100 Joensuu
Pääsymaksu:15.0

Lähde:Lippu.fi

LAURI HAAV, KERUBI JOENSUU

LAURI HAAV LÄHTEE KAKKOSALBUMIN JULKAISUN MYÖTÄ KIERTUEELLE

Perjantaina ”Se viimeinen kesä” -albumin julkaiseva laulaja-lauluntekijä nähdään kattavasti klubeilla ja festareilla.

Inhimillisellä melankolisuudellaan ja sieluun porautuvalla äänellään vakuuttanut Lauri Haav julkaisee perjantaina 13. toukokuuta kakkosalbuminsa ”Se viimeinen kesä” ja lähtee sen myötä levynjulkistuskiertueelle. Kiertue starttaa laulaja-lauluntekijän kotikaupungista Jyväskylästä 27. toukokuuta ja huipentuu Joensuun Kerubiin syyskuussa.

Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista ja koukuttavia maistiaisia.

Muuntautumiskykyisen ja monipuolisen Lauri Haavin kakkosalbumi on kasvutarina, jonka aiheet käsittelevät esimerkiksi identiteetin etsimistä, nuoruutta, pienpaikkakuntalaisuutta ja tulevaisuuden haaveita. Teemat kuuluvat myös albumin genrerajoja ylittävissä sävellyksissä ja yhteistyössä Aaro630:n kanssa toteutetuissa tuotannoissa.

Kommentoi tapahtumaa (0)