event-284371 event-284371

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Tanssi

Nunnia ja konnia -musikaalikomedia


Järjestäjä:Rovaniemen Teatteri
Paikka:Lappia-talo, suuri Tieva näyttämö
Osoite:Jorma Eton tie 8 A
96100 Rovaniemi
Pääsymaksu:min 30 € - max 44

Lähde:Tapahtumainfo

Nunnia ja konnia -musikaalikomedia

Rikollisen hauska musikaalikomedia unelmista, vapaudesta sekä sisaruuden voimasta!

1990-luvun hittielokuvan musikaaliversio on valloittanut katsojat ympäri maailmaa ja nyt tämä säihkyvä musikaalikomedia nähdään Rovaniemen Teatterissa. Räiskyvällä laulaja Deloris Van Cartierilla on haaveena olla maailman upein discokuningatar. Unelma vain ei ota toteutuakseen ja Deloris joutuu ongelmiin nähdessään rikollisliigaa johtavan miesystävänsä tekemän murhan. Deloriksen on paettava ja piilouduttava talousvaikeuksien kanssa painivaan luostariin.

 Deloris saa tehtäväkseen johtaa luostarin kuoroa ja hänen erikoiset metodinsa saavat yllättäen nunnat laulamaan tavalla, jota ei ole koskaan kuultu. Nunnajoukko päästelee ilmoille soulia, gospelia ja discoa sellaisella volyymilla, että luostarista tulee ilmiö!

Musikaalin ohjaa lukuisia menestyneitä musiikkiteatteriteoksia ympäri Suomea ohjannut Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen. Koreografina vierailee Elina Mäkelä, valo- ja pukusuunnittelijana Minna Välimäki sekä valosuunnittelijana Mika Haaranen.

Pääosassa vierailee monissa musikaaleissa loistanut näyttelijä Heidi Kirves. Esityksessä on kaksoismiehitys ja tiukan Abbedissan roolissa vuorottelevat Helka Periaho sekä Outi Nevanlinna. Delorikseen ihastuneena poliisina nähdään Timo Vuento sekä Juuso Nykänen. Luostarin positiivisimman nunnan roolissa vuorottelevat Siiri Partanen sekä musiikkiteatteria lukuisissa teatterissa tehnyt vierailija Anna Pukkila. Huikeassa esiintyjäkaartissa ovat mukana myös mm. Paula Miettinen, Hannu Friman, Markku Köngäs, Kari Koivukangas, Marko Syysmaa sekä teatterimme uusin kiinnitys Kaisla Ollila. Koko tätä suurta esiintyjäjoukkoa säestää kapellimestari Minna Siitosen johtama kuuden muusikon svengaava huippubändi.

Ensi-illat 21. ja 22. syyskuuta. Katso ajankohtaiset esitystiedot verkkosivuiltamme!

Kommentoi tapahtumaa (0)