event-289045 event-289045

Lasten tapahtumat

THE BEAT GOES ON FESTIVAL K-18


Järjestäjä:The Beat Goes On
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:51.5

Lähde:Lippu.fi

THE BEAT GOES ON FESTIVAL K-18

The Beat Goes On festival Kulttuuritalolla on tänä vuonna 30 v täyttävän Back To The Sixties yhdistyksen järjestämä tapahtuma. BTS yhdistyksen toiminnan periaatteena on ylläpitää 60-luvun musiikin perinnettä. The Beat Goes On konsertteja on jo vuosien ajan järjestetty kaksipäiväisinä konsertteina Savoy-teatterissa. Juhlavuonna kuitenkin päätettiin pitää isommat bileet, isommassa tilassa ja festarityyppisenä Kulttuuritalolla, etenkin kun on jouduttu pitämään kahden vuoden tauko tapahtumissa.

Mukana yhdistyksessä on monia 60-luvun suosittuja alkuperäisiä yhtyeitä, jotka esittävät aikansa suurimpia hittejä. Ikimuistoisia kappaleita mm, Nyt Meni Hermot, Merisairaat Kasvot, My Only One, Emma, Maailma Ilman Rakkautta, Girls, Bella Bella ja monia muita.

Mukana ovat legendaariset The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, The Strangers, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers ja The Sixties Blondies. Lähes kaikki illan muusikot ovat esiintyneet jossain vaiheessa Kulttuuritalolla eri vuosikymmenten aikana.

Tapahtuma käynnistyy klo 16.00 ja ilta päättyy noin 22.00. Liput eivät ole numeroituja, joten paikan voi valita vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ovat tarjoilualuetta.

Voit aloittaa festivaalin oheisen menun mukaisella ruokailulla, joka alkaa klo 15.00 Kulttuuritalon ravintolassa. Snackypalaa on myös ostettavissa pitkin iltaa ja janoisille on tarjolla useita tarjoilupisteitä. Voit ostaaa BTS fanituotteita aulan myyntipisteestä, mm paitoja, levyjä. Bändien jäseniä on myös tavattavissa illan aikana, jos olet halukas jututtamaan heitä.

Pitkämatkalaisilla on mahdollisuus yöpyä läheisessä uudessa, modernissa ”Urbaanissa Lifestyle hotellissa” erikoishintaan https://folkshotels.fi/ . The Folks Hotel Konepajasta on varattu 100 huoneen kiintiö. Tapahtumaan osallistujat, jotka haluavat yöpyä voivat koodilla BTS22 varata huoneen 20 % alennuksella päivän hinnasta. Kiintiö on varattu elokuulle saakka, sen jälkeenkin voi käyttää koodia, mikäli vapaita huoneita löytyy. Jokainen varaa ja maksaa hotellihuoneensa itse. Hotellin osoite on Aleksis Kiven katu 23, 00510 Helsinki Puhelin: 010 2074700

Tutustu myös Back To The Sixties sivustoille, https://www.facebook.com/backtothesixties https://www.facebook.com/groups/backtothesixties/ ja http://backtothesixties.fi/

Buffet-menu tarjolla klo 15-16, ruokailun sisältävän lipun hinta 77,50€: 

Kukkaissalaattia V,G
Juusto-ananas vartaita L,G
Cocktailpyöryköitä ja savudippiä L
Marinoituja sieniä V,G
Lohiavokadokreppejä ja unikkokastiketta L
Länsirannikon Cocktail L,G
Makaronisalaattia V
Tuoretta leipää ja levitettä

Yön yli kypsytettyä porsasta ja jättirapuja Surf & Turf ja ranskalaista sipulidippiä L,G
Kukkakaali Wings ja Guacamolea V,G
Yrtti-perunasosetta V,G
Ratatouillea V,GKommentoi tapahtumaa (0)