event-283446 event-283446

Teatteri ja ooppera

KOSTONKIERRE


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Juhani-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:21.0

Lähde:Lippu.fi

KOSTONKIERRE

Tarina jakautuneesta kaupungista

Tervetuloa Lahteen. Vuosi on 1923. Pinnan alla kuplivat samat jännitteet, jotka repivät maan kahtia viisi vuotta aiemmin. Etsiväkonstaapeli Otso Kekillä on selvitettävänä murha, jonka poliisipäällystö on valmis lukemaan pirtutrokareiden välienselvittelyksi – totuus on kuitenkin ensivaikutelmaa mutkikkaampi.

Kasvavan kaupungin puristuksiin jäänyt Reunanpalsta ja sen asukkaat yrittävät rakentaa valoisampaa tulevaisuutta ja unohtaa menneiden vuosien varjot. Tehdään työtä, rakastutaan, jaetaan ilot ja surut. Yölliset laukaukset herättävät kuitenkin koko kaupungin. Pääseekö kostonkierteestä irti? Ja jos pääsee, niin mistä on luovuttava? Mikä on silmien ummistamisen hinta ja kuka sen maksaa?

Timo Sandbergin historiallisiin jännitysromaaneihin Mustamäki ja Kostonkierre perustuva teos tuo suositun kirjasarjan henkilöt näyttämölle.

KANTAESITYS 1.10.2022

Dramatisointi Aila Lavaste / Ohjaus Tommi Kainulainen / Lavastus Minna Välimäki / Pukusuunnittelu Ulla-Maija Peltola / Valosuunnittelu Kari Laukkanen / Äänisuunnittelu Jukka Vierimaa / Maskeeraussuunnittelu Kati Keronen

ROOLEISSA Tomi Enbuska, Jori Halttunen, Saana Hyvärinen, Tapani Kalliomäki, Tuomas Korkia-Aho, Anna Pitkämäki, Mikko Pörhölä, Aki Raiskio, Tommi Rantamäki (vier.), Jari-Pekka Rautiainen, Aarre Reijula, Janna Räsänen (vier.), Miikka Wallin, Liisa Vuori, Lumikki Väinämö ja Sara Pirhonen (TeaK) sekä Niko Hietakunnas ja Olli Paakkanen

Kommentoi tapahtumaa (0)