event-291370 event-291370

Musiikki

Nyrkkitappelu + Aino & Hajonneet


Järjestäjä:Suisto-klubi
Paikka:Suisto-klubi
Osoite:Verkatehtaankuja 7
13200 Hämeenlinna
Pääsymaksu:alk.15

Lähde:Tiketti

Nyrkkitappelu + Aino & Hajonneet

Nyrkkitappelu Suistolla!

Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa ’Isosta nyrkistä naamaan’ josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä.

Uutta musiikkia Nyrkkis on julkaissut jo albumin jälkeenkin, mm. radiohitin ’Vitosen stretsit’. Myös uusi albumi on odotettavissa lähitulevaisuudessa.

2022 Hyvinkään Rockfestin arviossa Soundi-lehti totesi: "Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja.. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan."

Bändin omana tiivistelmänä: ’Esitämme irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia, jossa hallitsevina instrumentteina ovat sähköisesti vahvistetut kitarasoittimet ja aggressiivisesti soitetut rytmikuviot klassisella rock-rumpukokoonpanolla’.

Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä. Siellä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan. Debyyttialbumi ’Hullui unelmii’ julkaistiin Svart Recordsin toimesta lokakuussa 2021.Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.8.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.10.2022 mennessä.

Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Kommentoi tapahtumaa (0)