event-297169 event-297169

Musiikki, Lasten tapahtumat, Muut

Rauhaa & Rakkautta 2002 -konserttiJärjestäjä:Sing&Shine Kuorot
Paikka:Balderin sali, Helsinki
Osoite:Aleksanterinkatu 12
00170 Helsinki
Pääsymaksu:min 15 € - max 20

Lähde:Tapahtumainfo

Rauhaa & Rakkautta 2002 -konsertti

❤️ Tervetuloa sykähdyttävälle musiikkimatkalle Sing & Shine Kuorojen Rauhaa & Rakkautta 2022 konsertteihin su 27.11.! Syyskauden huipentava Rauhaa & Rakkautta konsertti on muodostunut Sing & Shine Kuorojen perinteeksi tuomaan sydämen valoa ja laulun riemua pimeyden keskelle.
Tällä kertaa yleisö pääsee nauttimaan su 27.11. kahdessa konsertissa Sing & Shine Kuorojen ainutlaatuisesta ilmaisusta tunnelmallisessa Balderin salissa Senaatintorilla Helsingissä:
❤️ Perhekonsertissa klo 14-15.15 kuullaan kaikkia kuutta Sing & Shine Kuoroa Sanna Valvanteen johdolla. Keskipisteenä tässä konsertissa ovat kuoroperheen lapsiryhmät Miniloistot ja Loistolapset, sekä seniorikuoro Ikiloistot. Ikiloistoja ohjaa Mirva Soininen.
❤️ Iltakonsertissa klo 19-20.30 puolestaan loistavat Sing & Shine Kuorojen edistyneiden ryhmien nuoret ja aikuiset Loistoista, Aikuisloistoista ja Sing & Shine Ensemblestä Sanna Valvanteen johdolla.
Kuoroille ominainen puhutteleva ohjelmisto eri puolita maailmaa, jossa on sopivasti voimaa ja herkyyttä, uutta ja vanhaa, poppia ja perinteitä, sekä kaikkien rakastamia joululauluja saa niin esiintyjät kuin yleisönkin liikkumaan ja liikuttumaan.
❤️ Lämpimästi tervetuloa molempiin konsertteihin !
❣️ LIPUT: bit.ly/rauhaajarakkautta22
20 € Normaalihintainen pääsylippu (aikuiset, 18+)
15 € Alennushintainen lasten pääsylippu (alle 18- v lapset)
❣️ HUOM! Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon. Jos lippuja on jäljellä konserttipäivänä, niitä voi ostaa ovelta käteisellä ja Mobile Payllä.
❣️Yleisön sisäänpääsy:Perhekonserttiin klo 13.30 alkaen ja iltakonserttiin klo 18.30 alkaen.
❣️Sing & Shine Kuorojen kannatusyhdistys myy konserttien yhteydessä myös lahjaksi loistavasti sopivia sydämellisiä Sing & Shine -tuotteita kuorojen toiminnan tukemiseksi.
Maksu käteisellä & Mobile Payllä.
❣️ Pyydämme yleisöä saapumaan paikan päälle vain terveenä ja noudattamaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Kommentoi tapahtumaa (1)


Juha2022.11.18Sing & Shine sopii juuri tähän harmauteen.