event-300572 event-300572

Teatteri ja ooppera

POIKAKOODI ENSI-ILTA


Järjestäjä:Jyväskylän kaupunginteatteri
Paikka:Jyväskylän kaupunginteatteri Pieni näyttämö
Osoite:Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
Pääsymaksu:32.5

Lähde:Lippu.fi

POIKAKOODI ENSI-ILTA

Poikakoodi on Kati Kaartisen kirjoittama runollisen kaunis, kipeän koskettava ja koomisen tunnistettava aikalaiskuvaus perheestä, rajoista ja rakkaudesta.

#begrounded #äitihommat #munelämä #huominen #manisman #katomua #silmäterä #huumorintaju #ännä #lapsi #kukaminäolen #whazzup #murheenkryyni #läppäläppä #anteeks #helphelp #tyranni #kiitollinenlapsista #possibilisti #howtobeaman #aikaonsijoiltaan #mitäruokaa #whatthefuck #evoluutio #vaihevuohet #tedtalk #parsakaali #perustele #patriarkaatti #superkompensaatio #thefruit #marttyyri #guillotine #viikset #tä #nazizombies #nofilter #ihminen

Kaartinen on palkittu Suomen näytelmäkirjailijaliiton Lea-palkinnolla (paras näytelmäteksti: Aina 2009) ja televisioalan Venla-palkinnolla (paras draamakäsikirjoitus: Arvon veli 2004). Hänen näytelmiään on esitetty mm. Kansallisteatterissa, Helsingin kaupunginteatterissa, KOM-teatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Lahden kaupunginteatterissa. Kaartinen on myös kirjoittanut ja ohjannut kuunnelmia Yle:lle.

Liput 30/28/22 €

Kommentoi tapahtumaa (0)