event-297826 event-297826

Musiikki, Tanssi, Teatteri ja ooppera

Anna Murtola: La Tierra Blanca


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Anna Murtola: La Tierra Blanca

Anna Murtola: La Tierra Blanca

Maailman pohjoisimman flamencolaulajan, Anna Murtolan uusi projekti "La Tierra Blanca" on maailmanluokan flamencomusiikkia pohjoisesta Suomesta. Helmikuussa 2023 julkaistava La Tierra Blanca -albumi on Murtolan toinen soololevy ja sen julkaisun yhteydessä nähdään visuaalisesti vaikuttava, äänitaidetta, videotaidetta ja flamencomusiikkia yhdistävä näyttämöteos.

La Tierra Blanca suomennettuna Valkoinen maa on espanjalaisen flamencoperinteen ja laulajan omien pohjoisten juurien välinen liitto. Oulusta lähtöisin olevan Murtolan musiikin sanoitukset ja teemat ammentavat pohjoisesta luonnon- ja mielenmaisemasta, henkilökohtaisista kokemuksista sekä menneisyyden tarinoista. Jopa suomalaisesta kansanperinteestä.

Konsertissa luonnonäänten ja synteettisten äänimaisemien kollaasit kohtaavat ihmisäänen herkkyyden ja aseistariisuvan voiman. Pohjoista valoa ja Varjoa hohkaava videotaide yhdistävät flamencon ilmaisuvoimaiseen perinteeseen ja pohjoismaisen flamencon huippumuusikoista koostuvan kokoonpanon tinkimättömään musiikilleen osaamiseen. 

Liput sisältävät palvelumaksun:
20 € peruslippu
Esityksen kesto noin 1 tunti, ei väliaikaa.






Esityksen kesto noin 1 h. Ei väliaikaa
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Kommentoi tapahtumaa (0)