event-307968 event-307968

Teatteri ja ooppera

CarminaJärjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Vinssisali
Osoite:Unikkotie 2 C
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:10

Lähde:Netticket

Carmina

Carmina

Get up, start up, be smart! Juuri täysi-ikäistyneen Carminan vanhemmat suuntaavat avaruusturisteiksi Marsiin ja jättävät lapsensa luomaan tulevaisuuttaan. Löytääkö Carmina oman paikkansa yrittäjähenkisessä yhteiskunnassa, jossa kaikki tähtää yhä vain korkeammalle ja menestystä tavoitellaan hinnalla millä hyvänsä? Onko olemassa muitakin suuntia kuin ylöspäin? Ja mikä elämässä lopulta oikeastaan on tärkeää?

Käsikirjoitus: Gunilla Hemming
Suomennos: Juha Siltanen
Ohjaus ja tekstin sovitus: Silja Eriksson
Puvustus: Anu Kamppila
Näyttämöllä: Taika Erjo, Moona Kingelin, Peppi Kinnunen, Hilkka Nupponen, Isabella Sohlman, Viivi Tiainen, Niilo Tossavainen, Eelis Varpula

Kesto n. 1 h (tarkentuu)

Esitykset:
la 25.3. klo 13.00
ti 28.3. klo 17.00

Esityspaikka: Kulttuuritehdas Vernissa, Vinssisali (3. krs), 01300 Vantaa

Kesto: n. 1h (tarkentuu)

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.

Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Kommentoi tapahtumaa (0)