event-297648 event-297648

Musiikki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Rempseästä hurlumhei-meiningistä tunnettu Jaakko Laitinen & Väärä Raha yhdistelee musiikissaan Balkanin tulisimpia rytmejä sekä hikisintä Suomi-humppaa. Vuonna 2009 perustetun orkesteriin musiikilliseen maustehyllyyn on vuosien varrella kertynyt sattumia niin Georgiasta, Turkista kuin Kreikastakin.

Kuusi kriitikoiden ylistämää sekä fanien rakastamaa levyä julkaissut yhtye tunnetaan ennen kaikkea hurmoksellisesta keikkameiningistään ja tätä mainetta on ylläpidetty ahkerasti keikkailemalla ympäri kotimaata Eirasta Inariin ja Suomen rajojen ulkopuolella yli 20 eri maassa. Sanoituksissa maalataan maailmoja ponnistaen helismaalaisesta iskelmäperinteestä sekä lemmenkysymyksistä kurkottaen aina inhimillisen ymmärryskyvyn ylittäville sfääreille tavoitellen kohti tavoittamatonta.

Uutta levyä valmisteleva orkesteri lupaa tarjoilla illan aikana niin uutukaisia julkaisemattomia lauluja kuin vanhoja rakastetuimpia Väärä Raha -ralleja.




Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)