event-296712 event-296712

Musiikki, Messut ja markkinat

Lunta Ilosaaressa 2023


Järjestäjä:Joensuu Areena
Paikka:Joensuu Areena
Osoite:Mehtimäenaukio 2
80100 Joensuu
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Lunta Ilosaaressa 2023

LUNTA ILOSAARESSA 2023: ENNEN FESTARIKESÄÄ TULEE AINA KEVÄT!

Kevätauringon helliessä meitä ensimmäisillä lämmittävillä säteillään, on paras aika tunnelmoida melkein kulman takaa kurkistavaa festarikesää. Tahtia tunnelmointiin lyö Lunta Ilosaaressa -talvifestivaali, jossa hyvään oloon pakahduttaa elävä musiikki, kotimaisen popin maukkaimmat artistit ja Joensuu Areenan riemukas meno iltavarhaisesta yön pikkutunneille saakka.

Lunta Ilosaaressa -sisäfestivaalin ensimmäinen julkaistava artisti on hurmaava Olavi Uusivirta. Olavi Uusivirran oivaltavia popkappaleita on putoillut kansakunnan iloksi jo kahden vuosikymmenen ajan. Hittejäkin on, paljon. Silti paras pala Olavia ovat keikat, joilla artisti yhtyeineen vetää aina täysillä ja kovempaa kuin kukaan muu koskaan ikinä potenssiin kaksi. Lisää artisteja on luvassa pian, joten pysyppäs taajuulla.LIPUT:

Alaikäislipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-alue on K18.

Premium: Nauti illasta parhailla paikoilla ja pikkusen uppeemmilla palveluilla. Premium-lipulla voit varata pöydän seurueellesi osoitteesta info@kerubi.fi ja pääset nauttimaan Premium-alueen uppeemman ranskalaispöydän antimista. Vaatenarikka kuuluu premium-lipun hintaan.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeen voi käydä vaihtamassa ennakkoon Kerubilla (Siltakatu 1, Joensuu) torstaina 23.3.2023. klo 11-18. Tämän jälkeen rannekkeenvaihto jatkuu Areenan ovella perjantaina 24.3. klo 17.30 alkaen.

CASHLESS:

Lunta Ilosaaressa, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, ovat cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Kommentoi tapahtumaa (0)