event-305854 event-305854

Näyttelyt, Urheilu ja liikunta, Messut ja markkinat, Muut

OutdoorExpo, Golf ja kevätmessut 2023


Järjestäjä:Messukeskus
Paikka:Messukeskus
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

OutdoorExpo, Golf ja kevätmessut 2023

Messut koostuvat tapahtumista Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta, Lähiruoka & Luomu ja OutdoorExpo. Samalla lipulla pääset myös samaan aikaan järjestettäville Golfmessuille

OutdoorExpo houkuttelee kaikki aktiivisista harrastajista lapsiperheisiin nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Jokainen piipahdus pöheikköihin ja vesistöjen äärelle lisää arvostusta elinympäristöömme, ja innostaa luonnonystävää omakohtaisiin luontoa suojeleviin valintoihin ja toimiin. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, Outdoorista löydät vinkit ja varusteet retkeilyyn, melontaan, pyöräilyyn, sukellukseen, luontokuvaukseen ja itseasiassa kaikkeen luonnossa liikkumiseen.

Sukellus
Sukellus on toista kertaa mukana Outdoorissa. Ohjelmassa on vinkkejä pidemmälle ehtineille ja opastusta harrastuksen alkumetreihin. Altaalla voi testata myös kanootteja, SUP-lautoja sekä muita vesiurheiluvälineitä.

Luontokuvaus
OutdoorExpossa saat vinkit myös luontokuvaukseen, muistojen tallentamiseen sekä näiden jakamiseen.

Varusteet
OutdoorExpossa saat vinkit myös luontokuvaukseen, muistojen tallentamiseen sekä näiden jakamiseen.

Kohteet
Outdoorista löydät mielenkiintoisimmat kohteet retkeilyyn, pyöräilyyn, melontaan tai vaikka iltapäiväreissuun lasten kanssa. Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin lapin tuntureillakin.

Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan yhteensä viisi tapahtumaa kattavat Kevätmessut, jotka ovat avoinna 30.3.-2.4.2023. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha,OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla.

”Golfmessut järjestetään omana itsenäisenä tapahtumana samaan aikaan huhtikuussa 2023 järjestettävien Kevätmessujen kanssa. Kevätmessut keräävät valtavan joukon ulkoilmaharrastuksista kiinnostuneita kävijöitä, ja uskomme, että tästä joukosta löytyy myös golfin harrastamisesta kiinnostuneita ihmisiä aivan kauden kynnyksellä”, kertoo Tanja Pasila.

Kommentoi tapahtumaa (0)