event-303135 event-303135

Musiikki

Road To Neon Waylay


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.9

Lähde:Tiketti

Road To Neon Waylay

Road To Neon Waylay esittelee suomalaisen rockin omaleimaisempaa puolta

Suomalaiset rockbändit Manzana, Gentle Savage ja Rylos liittävät voimansa yhteen ja tarjoavat nyt yhteiskeikoillaan räväkän show'n esittämällä uusimpien levyjensä materiaalia. Road To Neon Waylay -ilta tarjoaa hienon poikkileikkauksen rockmusiikin ja metallin omaleimaisemmassa päässä telmivästä kolmikosta. Meno on taattua ‘lauteet palaa’ -rytinää!

Kolmikon ‘female fronted’ Manzana tunnetaan pitkän linjan vahvana keikkabändinä. Uuden ‘Neon Darkness’ levyn kertsit vangitsevat ja vokalisti Piritta Lumouksen esiintyminen saa jengin mukaan biletykseen.

Manzana: Bang Bang Holiday

Gentle Savage edustaa melodisen raskaan riffi-/ stadionrockin ryminää tarjoten hyvää groovea, tiukkaa sooloilua ja Tarzan-tyyppisiä vokaalisuorituksia. Yhtyeen ‘Midnight Waylay’ -albumi on kerännyt ylistäviä arvioita maailmalla ja biiseistä löytyy diggailtavaa moneen makuun.

Gentle Savage: Karelian Magic

Rylos myllää rock musiikkia tarjoillen biiseissään melodisuutta sekä tahtilajien outoutta, vieden vahvalla esiintymisenergiallaan porukan mukanaan ja nyrjäyttäen huomaamatta kuulijan aivot kiertoradalle savuamaan.

Rylos: RoadLiput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)